DUTCH LADY MILKY @ GUARDIAN

5:24 PM

DUTCH LADY MILKY @ GUARDIAN


DUTCH LADY MILKY @ GUARDIAN


Haaa... dah pepetang ni mesti rasa letih sikit kan.. Yelah ! Darpi pagi asyik buat kerja je kan. Dutch Lady ada keluarkan produk yang comel. Kalau tenok, mesti rasa nak beli. Ke aku sorang je yang ada sindrom tu ? Assalamualaikum. Holla ~

Masa singgah Guardian hari tu, saja tengok offer dekat kaunter, sebab selalu Guardian memang akan letak bebarang yang offer dekat kaunter. So, ternampak Dutch Lady Milky yang comel ni. Kemain beso pulak tu tulis RM 1. Terus beg duit rasa nak keluar dari nadgeb. Hik2

Beso gini haaa, rege RM 1.. Okey la tu kan ! Sesuai dengan harga dan saiz nye.




Comel kan ? Aku beli 3 kotak, dua kotak Captain America, satu lagi Spiderman. Tak perasan pun yang watak superhero nya berbeza. Tengah minum, baru perasan. Rasa macam nak buat collection pulak kotak dia tu kan. Ish ! Geram nengok. Tak sure ada watak superhero apa lagi. Tapi, nanti nak terjah Guardian lagi. 

Rasa dia macam, ntah. Sedap2 rasalah kat tekak aku. Rasa tak puas pun hado kalau sekotak comel tu. Huhh !

Selalunya, benda offer / promotion ni memang cepat habis. Nak2 kalau Guardian tu kat tempat yang orang selalu ramai. Akak payung model part time Dutch Lady Milky.


You Might Also Like

10 comments

  1. Replies
    1. hahaha.. tu lah kan.. yang biasa pun tak cukup, apatah lagi yang comel ni...

      Delete
  2. Comel sgt kotaknya..lya pun pggenar susu dutchlady

    ReplyDelete
    Replies
    1. Samalah kita.. pernah tergila-gilakan dutch lady sampai hehari kena minum.. sekarang, naseb baik dah ada kesedaran.. haha

      Delete
  3. ala comey je kotak pink tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh bagi kat bff kite.. awen.. ngeh2

      Delete
  4. sekali sedut je habis...haha

    ReplyDelete
  5. ada iklan kat tv air kotak nih.. ada versi frozen and friends dan super hero tu..

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored