Choco Almond, Cheesy 7 & Tiramisu Cheese Cake by SR

4:53 PM

Assalamualaikum and hi peeps ~ apa khabar korg..? aku sihat2 jew kt cnie.. malam nie da nak balik Melaka.. tamatlah sudah cuti raya korban aku pada kali ini.. aku lak yg terkorban coz dis Tuesday ada test sensor.. wish me luck keh ~ so, for today.. aku nak cite sal makan lagi.. hehe.. makan with family.. yesterday aku g Giant kat Prima Perai with my sister.. dia ngidam sgt nk mkn walls selection ice cream yg baru tue.. it comes with 2 flavor that is Strawberry cheesecake and Choco almond.. at first dia nak amek strawberry cheesecake.. but then aku cakap, tak yah la coz my mom tak berapa suka ngn strawbeey.. so, choco almond lah yg menjadi pilihan.. mlm tu, we as family (hehe) mkn rermai.. sedap taw ~ tak manis sgt.. sesedap rasa jew.. dia ada almond dlm tue, (of coz) and also ada brownies jugak... tue yg bertambah kesedapannye.. :) itu cerita semlm.. and today.. aku, adik and ibu g Queensbay Mall.. mkn pizza... pizza yg baru tue.. cheesy 7.. topping dia seafood.. ( siaplah japgi aku menggaru arh tue.. huhu..) tue pown sedap gak.. yummy ~ bebola cheese tue da mcm fishball rupenye.. sapa yg mmg suke gilew ngn cheese, leh arh plih super lava cheese + classic topping.. mmg glew arh ~ lau aku yg mkn, seminggu tak leh mkn mknan laen.. huk2.. ahaa... pas bayau tuh, dapat kupon diskaun if nk mkn cheesy 7 lagi.. RM3 OFF if regular and RM5 utk large.. okay lah tue an.. at least ada something gak.. :)  btw, sementara tgu pizza siap.. biasalah tgu pizza an mmg slalunye lame.. ibu asked me to buy a slice of SR.. and aku beli tiramisu cheese.. 1st time mkn this cake.. okay lah rasa dia.. bagi aku, tak muak sgt coz rasa tiramisu tuh pown agak kuat jugak.. so, fire fighter arh antara cheese and tiramisu.. btw, mmg sedap.. thank you ibu belanja makan both of these... laen kali belanja lagi keh ! sorry abg.. coz, ue were not at home, so abg kena tgl.. laen kali, kita p suma skali keh.. syg all of ue tight2 ~

lebih kurang cmgini lah rupenye kek SR tue ~


gambar hanyalah ilustrasi..



You Might Also Like

0 comments

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored