BMFA family

10:22 PM

Assalamualaikum.. hi peeps... Salam Jumaat dan Salam Syaaban jugak ~ hari nie payper kedua aku yakni payper Material Selection.. Alhamdulillah.. idaklah jawab semua dengan yakinnye.. tapi, mostly aku berjaya mengharungkan dakwat pen diatas kertas jawapan.. so, next payper aku is on Monday, Industrial Engineering plak.. ready to fight.. hehe!! sem nie aku banyak menghabiskan masa kat library masa study week.. and sometimes dak kelas aku datang reramai da macam rombongan cik kiah jew.. lau da ramai, almaklumlah.. mula nak bising ~ haish... korang2... tapi an, aku sayang korang jugak ~ koranglah yang banyak membantu aku sepanjang 3 tahun aku idop kat Melaka and bergelar student Robotics kat UTEM.. korang sedar tak yang kita hanya ada masa setahun dari sekarang untuk habiskan masa bersama.. sedey ~ nanti miss koranglah.. kite dah la dok jauh sume... kelas kitorang nih antara kelas yang happening and sporting.. ramai dak2 kelas laen jeles kowt ~ they wanna be a part of us.. tapi, korang join dari luar jew lah.. hokay ~ sebab we are BMFA'ian... tapi, kite kawan jugak an... banyak memori dengan derang nie sume.. suke, duke, gaduh.. kire, sebut jew lah benda apa... banyak yang kitorang da lalui bersama.. sweet kan 3 BMFA... nie antara kenangan2 kitorg.. nanti lau rajin, aku wat entry sume pasal kitorg..

nie masa buffday Dwen ~ ramuan die.. mak datuk....

nie mangsa dia.. Muhammad Al Ridhwan... 

planner pown kena ikat kat pokok gak.. haha

nie lah hasilnye.. suke ea korang dapat wat Dwen cmnie.. pasrah jew abang long nie..

nie kek die... wewittt

masa tahun 1.. 1st time tengok wayang.. tQ Nik belanja kitorg..

Nie tahun 1 jugak.. end of semester.. acara wajib.. MAKAN..!

oh tidak ! tengok muka kitorg.. baby face.. mudanye.. Majlis bukak pose..

nie plak masa tahun 3 sem 1... last paper gak...

muhahaha... zaman muda2.. tahun 1.. bajet ayu jap aku..



nie lah kitorg.. banyak lagi sebenarnye... saje tunjuk sikit dulu.. ade sesape kenal bebudak kelas aku tak..? or nak kenal2 kew..? tuh yang paling depan tuh, anak Cik Bontak da kawen... ad gak laki yang da tunang.. boleh pilih, tapi jangan salah pilih keh.. heee.. *mampos lau dorang tawu aku nga promote dorang.. hee..* tue jew lah nak ceqite kali nih.. till then... causinciiii

You Might Also Like

2 comments

  1. BAhhahha mamPUS KEnE . macam tu time bufday ,. bEST nYEE time bELAJA KANn

    ReplyDelete
  2. hahaha.. xsume org rsa cmtue.. kan...? aah.. time blaja pling best.. nti lau da abes, msti rndu kat depa2 nih suma...

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored