day 9 ~ Ramadhan..

12:57 PM

yuhuuuu ~ selamat tengah hari.. da lunch belum..? ditujukan kepada sesiapa yang tak posa jew keh! cemana posa hari ke 9 nih..? semua da berjalanseperti biasa an..? da boleh adapt rasa lapar melampaw tersebut dengan baik sekali... *hover gila ayat* sekarang tengah lunch time kat opis aku.. so, tak leh makan.. aku...... online lah apa lagi.. haha... plus baca novel.. hari nie rajin sikit, hupdate belog.. tapi isi kosong... hek2.. semalam aku bukak posa ngan nasi ngan sambal ikan bilis ngan telur masin and telur dadar jew.. *banyaknye ngan* tapi sedap.. walaupun simple gilew ~ thank ue to ibu sebab masak walaupun sampai umah da lewat.. sempat gak kita berbuka 4 worang walaupun dishes kita simple jew.. by the way, semalam abang bukak posa kat umah.. first time untuk posa kali nie dia bukak posa kat rumah.. slalunya dia akan bukak posa kat masjid.. so, adik, silalah jeles... ~ muhahaha.... hampa2 suma da pikiaq lauk berbuka ka..? haaa.. lau belom, da bulih start pikiaq dah... ibu cakap arinie nak wat mee goreng as abang request semalam... asek ibu jew masak, yang tukang taip nie wat apa plak.. heee... yang tukang taip nie sibuk menaip lah.. hak2... kite tolong jew.. jarang2 balik umah nak makan ibu masak lah.. tak lalu dah tekak nie nak telan sendiri punya masakan... haha.. pemalas.. tak lah... tekak nak tukar selera... so, okay lah ~ got to go.. dah abes lunch hour.. keje banyak plak ari nie.. sob2.. tulun2 ~ selamat berbuka puas semua ~

You Might Also Like

0 comments

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored