sembang gegurl... _simplysiti_

9:23 PM

*knockknock* assalamualaikum.. haish.. ada lagi sawangnya... sat na ceq nak pi amek penyapu sawang nak bersihkan umah ni sat... *dushdush...ketangketung* haaaa..... ok...! siap... semalam dah pi amek hadiah yang dijanjikan.. haaa.. hampa nak taw tak aku and team dapat apa...?

scroll la bawah.......





-




-





-

turun sikit ja lagi....

-





okeh.. berbalik kepada cerita asal kita... hari ni nak sembang gegurl sket lah... hampa pakai cleanser apa sekarang...? garnier... safi... safi balqis.. olay.... fair n lovely... haish.. cam banyak ja tak larat nak senarai semua.. tu belum yang produk tempatan lagi.. aku saja nak cerita pasai cleanser CTDK ni.. base dia yogurt... berries.. bau sangatlah sedap... berries an wangi.. lagi best dia ada micro scrubbing beads... beads dia warna itam2 gitu... so, tanpa hampa sedaq yang hampa telah menjimatkan uwang.. dimana cleanser ini jugak adalah scrub pada masa yang sama.. serius.... even though, beads dia tak lah sekasaq beads scrub biasa, tapi at least hari2 hampa buang kulit mati kat muka hampa... dia tak dan nak dok lama pun, dah kena halau... haaaa... betoiii.. hampa ingat aku tipu ka... aku beli kat Watsons Juco AEON Bandaraya Melaka... hang taw dak, sikit punya susah nak cari pencuci muka ni.. merata aku cari.. tapi memang worth it la... dalam masa yang sama, hampa boleh jugak wat dia jadi, mask... bukan mask rider.. mask muka lah... haeh..! hampai pakai kat muka selama 15 minit.. and then, rinse off... simple.. easy... jimat.. hat tu yang penting...








You Might Also Like

0 comments

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored