Andai kau ada yang lain waktu ini....

5:01 PM

Assalamualaikum... sorry.. hari ni baru bukak email and blog yang bersawang sampai tahap tak nampak rupa ni...

Banyak nya komen.. banyaknya yang menantikan jawapan dari ku.. *start nak perasan dah...* kite mintak mahap... entah kenapa hari2 sebelum kita rasa down.. kite rasa malas nak online.. *IG pun kite malas..*kite mintak mahap kat semua sebab tak reply komen... tak jejalan kat blog korang... T_T



Semangat kite ke laut.. kite ada banyak benda nak cerita.. nak kongsi... tapi, kite ada penyakit "malas" jugak.. adehh ~ manalah azam yang kite tanam awal tahun dulu.. awak, awak, awak dan awak semua, jangan marah kan kite ye.. walaupun kite tak menjelma di alam maya, tapi di alam nyata kita sentiasa ingatkan awak.. *ayat nak menggula-gulakan hati hampa..*

Mungkin kite dah banyak terlepas cerita pasal hampa, hampa dan hampa... kite cube untuk catch up balik ye... kite nak rajin macam dulu.. *janji palsu..* kite nak sentiasa dekat dengan hampa... heeee...

Untuk Cik CT... eager nak jumpa hampa... tak sabaq.. mihmihmih.. ohh.. and pasal nak panggil kami Zaf tu, kite okey je... pada kite, nama Zaf tu nampak garang sikit, tegas and so on.. Firah pulak nampak lembut sikit.. sopan, ayu.. *mata ke atas, tangan ke bahu..*

Rindu Sis JM, Kak FarrahKak WanaAcikmummy Firash, Kak Shikin.. bila nak habis senarai ni erk.. heee... urgh... pendek kata semua  lah... banyak no kalau nak senarainye....

Ohhh... kite tak ingat siapa tapi dia ada tag untuk segmen.. kite mintak mahap sebab kite baru tengok ur invitation tu.. anyway, thank you sebab sudi tag kite.. lepas ni boleh tag lagi.. kite janji, kite rajin ye... ^_^

Thank you semua diatas kesudian untuk tidak melupakan insan besar yang berhati kecil serta waja ini.. hehe.. gonna see you soon!


You Might Also Like

6 comments

  1. Ehhhh..ada mention nama akak kt sini..
    Mashehhhh ingat kat akak.
    Actually akak pun dh jarang blogging skrg..
    Nak focus pada anak-anak gitew.
    Hehe...
    And bila ada masa nak blog, tenet slalu wat hal plk..huhu..

    ReplyDelete
  2. Assalam siti,
    nama iols takdop
    sob3
    siapala iols ni kan2 he3 :P

    ReplyDelete
  3. penyakit malas mmg x de ubat..sis JM pun malas gak...rindu kat Firah jugak nihhh

    ReplyDelete
  4. kenapalah tak ada nama saya?

    nampaknya lambat lagi nak jadi blogger terkenal macam ni

    ReplyDelete
  5. kenapalah tak ada nama saya?

    nampaknya lambat lagi nak jadi blogger terkenal macam ni

    ReplyDelete
  6. yeaaay lulus panggil Zaf hahaha.. macam2 panggilan kengkadang pening =P awatnyaaaa down ni adus.. namolah..

    cepat cepat cari mood balik..

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored