WHAT A DAY..

1:30 PM

WHAT A DAY..


WHAT A DAY.. // Assalamualaikum. Holla ~ Sorry sebab menghilangkan diri buat seketika. Ntah hampa perasan ke tak ? Ke aku je yang bebajet. Lappy tak dak. Kena format and the worst thing is no back up can be done. Means, hilanglah segalanya. Gambar yang paling banyak dalam tu. Dari zaman dolu2, sampai sekarang. And yes ! Memang aku tak save kat tempat lain instead of kat C drive.

Rasa nak nangis bila dapat tau. Serius ! Terlalu banyak yang aku simpan. Family photo. Gambar raya. Banyakkk.. Gambar masa zaman student ! Urgh ! Kun fayakun. Dah tak boleh nak buat apa dah. Redha je lah.

Aku memang tak reply komen hampa. Tak blogwalking kat blog hampa. Yes ! I owe you. Nanti aku reply na. Nanti, aku blogwalking na. Nanti, aku perabis entri yang aku hutang na.

Selamat bekerja on first week of Januari of 2016. Moga yang baik-baik sahaja untuk kita.. Aminnn

You Might Also Like

16 comments

  1. Tnnks sudi myinggah ke blog lya

    ReplyDelete
  2. laa siannyer hilang semua gmbr dlm drive C erk., naper x buat backup kat tempat lain naa.,
    anak hilang leh buat lagi, kalo data hilang memey nanges tak berlaku kann., huhu2

    ReplyDelete
    Replies
    1. huk2.. tu lah yang sedihnya.. learned my lesson already..

      nak beli externak bebanyak, lepaih ni..

      hahahaha.. hilang anak, nanges teruk oii..

      nanges tak berlaku ke nanges tak berlagu ?? muhaha

      Delete
  3. alahai , sayangnya . tapi mesti ada hikmahnya ... sabar je lah ya ...

    ReplyDelete
  4. Suppose boleh try recover before format... Sbb fizikal hdd x rosak kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. SS mummy punya lappy pun nyawa2 ikan ni.. bole tolong betuikan jugak tak.. hahahha mengambil kesempatan sungguh.. :P

      Delete
  5. semoga cepat dapat kembali berblogging.....bahaya juga simpan di C....kalau boleh letakkan semua di part lain...

    ReplyDelete
  6. Welcome back.. ehh sama la kita.. baru nak hupdate blog.. kebusyan ooo..

    ReplyDelete
  7. Akak pernah rasa apa yg SN lalui..
    Memang nak nangis waktu itu..
    Byk kenangan hilang..
    Pengajaran buat akak tu..
    Skrg adik ipar ajar suruh simpan dlm FB buat khas simpan gmbr.. private utk diri sendiri FB tu..

    ReplyDelete
  8. sayang nya.. setiap gambar ada kenangan nya..kan?/

    jemput Join GA di blog saya

    *Wang tunai Rm100 x Tempat Pertama

    *Wang tunai Rm50 x Tempat Kedua

    *Wang tunai Rm30 x Tempat Ketiga

    *Head Rest Massage x 10 Unit (Tempat Pertama hingga Kesepuluh)

    http://www.dianarashid.com/2015/12/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.html

    ReplyDelete
  9. adehhhh tragedi januari 2016 ke haha
    papepun redha je lah dik
    nti kita amik gambo wefie bebanyok ye

    ReplyDelete
  10. sy pun penah rs mcm tu...mmg sedih n terkilan

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored