Two Black Fox Compact & Portable Prayer Mat by PTT Outdoor

1:08 PM

Assalamualaikum. Holla ~

Hello September !

 



 

Diam tak diam, dah masuk September. Hampa dah siap 2 dose suntikan vaksin ka ? Kalau dah, Alhamdulillah. Yang masih menunggu tarikh tu, in sha allah. Tarikh hampa dalam Q dah. Sabaq na !

Kalau dah lengkap 2 dose, dengarnya pusat pelancongan akan dibukak. Itulah yang rakyat Malaysia nantikan. Dah lama sangat rakyat Malaysia ni terkurung dirumah. Paling kesian, anak-anak kecil. Nak kemana pun tak boleh. Kita yang dewasa ni, ada lah peluang jugak untuk keluar bekerja, membeli belah, ke kedai makan dsb. Bebudak ni, tersadai je lah kat rumah. So, peluang seperti ini harapnya rakyat Malaysia dapat gunakan sebaiknya.

Kalau dah boleh berjalan nanti, SOP masih kena jaga tau ! Haaa… hari ni MZ nak share something yang berguna untuk kehidupan sewaktu endemic nanti. Compact & Portable Prayer Mat ! Haaa.. boleh tak hampa bayangkan sejadah yang best ni.

Sejadah ini dinamakan Two Black Fox Compact & Portable Prayer Mat. Yes ! Sejadah ni compact ! Ada compass jugak untuk membantu hampa dalam mencari arah kiblat. Sejadah ini didatangkan didalam beg yang kecil, dan pada beg tersebut terdapatnya kompas untuk membantu hampa mencari arah kiblat.



Two Black Fox Compact & Portable Prayer Mat ni sangat membantu hampa sewaktu melakukan aktiviti outdoor. Kalau hampa segan nak ke masjid/surau di pusat-pusat pelancongan, hampa boleh ja solat dikawasan yang selamt menggunakan Two Black Fox Compact & Portable Prayer Mat ni. Jangan risau dengan angin yang kuat, kerana disetiap penjuru sejadah ini, terdapat objek metal untuk memberatkan sejadah tersebut. So, hampa boleh solat dengan tenang tanpa risaukan sejadah terbang.



   

So, yeah ! c is a must or you ! tak kisah aktiviti outdoor yang macam mana yang hampa buat, this sejadah  sangat membantu. Ada kompas, ada qiblah finder, ada sejadah yang mudah dibawa aka kompak, kecil of coz, senang digunakan dengan adanya metal object at 4 sides off the sejadah, harga berpatutan dan paling penting diperbuat daripada material yang tidak menyerap air.

Hampa boleh singgah SINI untuk dapatkan sejadah awesome ni.

Btw, to let you know, esok 6.9 ada sale BOSS BELANJA KAW KAW tau ! Sehari ja beb ! SEHARI SAJA ! Macam-macam item yang ada untuk sale esok ok. Dari serendah RM6.9 SAHAJA ! And you don’t wanna let it go rite ?? Essential outdoor items pun termasuk dalam sale ni. Untuk penggemar aktiviti outdoor, rugi hampa tak grab peluang keemasan ini.

Untuk sale 6.9 ni jugak, lucky draw pada tarikh yang sama jugak akan diadakan. 3 pemenang bertuah bakal memenangi hadiah sebanyak RM800. Sangat WOW !! menarikkan…. Sale akan bermula pada jam 12 tengah malam ni sehingga jam 11.59 malam…

So, untuk sale esok, hampa clik PTT Outdoor ni oke… untuk mengetahui adakah hampa salah sorang yang bertuah tu, boleh check kat laman media social PTT Outdoor seperti berikut,

 

Facebook: https://www.facebook.com/pttoutdoor
Instagram: https://www.instagram.com/pttoutdoor/

 



  

















You Might Also Like

1 comments

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Sponsored