Kitsui Coffee Xslim Shapez Untuk Kurus

1:20 PM

Assalamualaikum. Holla ~

Semua orang nak hidup sihat dan gembira. Kegembiraan ialah makanan, ehh ! Kegembiraan ialah apabila badan kita sihat, dan kita mampu untuk melakukan sebarang aktiviti dengan menggunakan kudrat sendiri tanpa bantuan orang lain.

MZ memang pencinta wanita makanan. Tapi, masalah MZ, pencinta makanan disekeliling MZ semuanya haluih-haluih. MZ sorang ja yang comel. Keinginan nak kurus tu, confirm lah ada. Gila tadak !! MZ wanita normal tau, macam hampa jugak. MZ dah try a few diet, tapi MZ tak pasti kat mana yang silap and MZ masih susah nak mengurangkan berat badan. T_T

Luckily MZ ternampak Kitsui Coffee Xslim Shapez ni dan telah menjadi rutian harian pagi MZ kini. Berkobar-kobar jiwa ini hendak mencuba. Apa taknya, Kitsui Coffee Xslim Shapez ni tidak mempunyai sebarang bahan berbahaya seperti GLUTEN, PENGAWET, ANTIBIOTIK, GMO, HORMON & BAHAN KIMIA. Paling penting Kitsui Coffee Xslim Shapez menggunakan 100% bahan halal yang semulajadi.

 


Cara pegambilannya pun amat mudah, dan senang dibawa kerana ia didatangkan didalam sachet yang kecil. Kitsui Coffee Xslim Shapez ni sesuai untuk mereka yang mempunyai lebihan lemak dibahagian leher, lengan tangan, perut dan peha. Sesuai jugak untuk mereka yang sering mengalami penambahan berat badan, mempunyai selera makan yang kuat, badan cepat letih dan lesu, tidak mengamalkan pemakanan secara sihat, kuat berdengkur dan jarang atau tidak langsung bersenam.

Kitsui Coffee Xslim Shapez ni menggunakan formulasi dari Korea yang mengandungi Korean Ginseng yang membantu untuk menguatkan system imun serta melawan keletihan terutamanya kepada mereka yang sering mengalami kekurangan tenaga kerana aktiviti seharian. Korean Gingseng jugak dapat membantu otak untuk focus. Ye, betul !

Selain itu, ada jugak Green Coffee Bean yang diketahui umum mempunyai antioksida yang sangat tinggi, meningkatkan tenaga seluruh badan serta menyokong kesihatan otak. Ekstrak biji kopi hijau ni dapat membantu menjaga berat badan yang sihat dengan deit dan senaman yangbetul. Serbuk ekstrak ini diperbuat daripada biji kopi mentah yang ditanam secra semulajadi dan kemudian menggunakan suhu yang rendah untuk diekstrak tanpa menggunakan sebarang ALKOHOL.

L-CARNITINE dapat mengurangkan lemak serta meningkatkan metabolism. Tahap L-CARNITINE yang tinggi dapat membantu membakar lemak dengan kadar yang lebih cekap. Ini bukan saja dapat membkar jumlah lemak berlebihan yang diambil, malah dapat membakar lemak sedia ada yang berada di perut mahupun lemak yang menyelaputi organ penting badan kita. Dengan metabolism yang tinggi, penurunan berat badan akan berlaku dengan lebih pantas. Paling penting, walaupun badan tengah berehat, badan masih mampu untuk mebakar lemak. Best kan ??



Hoodia jugak adalah kandungan yang penting dalam Coffee Xslim Shapez. Hoodia ini adalah sejenis ekstrak dari tumbuhan semulajadi yang dapat membantu mengurangkan nafsu makan. Kalau nak tau, dalam 1 sachet Coffee Xslim Shapez, terdapat hanya 29 kalori tau ! Rendah kan…

Biasanya, produk kurus ada menggunakan SIBUTRAMINE sebagai salah satu ingredients dia. Tau ka SIBUTRAMINE tu apa ? SIBUTRAMINE adalah barang terlarang dari pihak KKM. Berdasarkan data daripada kajian SIBUTRAMINE on Cardiovascular Outcome Study, penggunaan SIBUTRAMINE dapat memperintgkatkan risiko kardiovaskular seperti serangan jantung dan strok terhadapt pesakit obes sekiranya mengambilnya.  Boleh check SINI untuk keterangan lanjut.

Terbukti kitsui tiada kandungan sibutramine selepas ujian makmal dilakukan. Kitsui diperbuat daripada 100% bahan halal semulajadi.

TIADA BAHAN LARANGAN

 

Berikut antara testimony Kitsui Coffee Xslim Shapez








 

You Might Also Like

1 comments

  1. sebab CCL coffee lovers , so memang sangat suka consume produk terbaru dari kitsui ni , memang sedap

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Sponsored