A TRUE STORY : EVERY PARENT SHOULD READ THIS

9:50 AM

A TRUE STORY : EVERY PARENT SHOULD READ THIS


A TRUE STORY : EVERY PARENT SHOULD READ THIS


Assalamualaikum. Holla ~ Ke laut sungguh lately. Ni macam dah dapat mengumpul kerajinan ni. Hari tu coursemate ada share ni dekat group WhatsApp. Even aku belum jadi parents, tapi tetap nak share juhak untuk semua parents dan parents to be.



Sama-samalah kita beringat. Macam-macam orang dok ada sekarang. Stay safe. 

You Might Also Like

1 comments

  1. Menarik idea ni! Pening kepala org jahat tu nak fikir kan apa password nya hehehe...

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored