AKU MENYESAL KAHWIN DENGAN KAU !

8:53 AM

AKU MENYESAL KAHWIN DENGAN KAU !


AKU MENYESAL KAHWIN DENGAN KAU !


Assalamualaikum. Holla ~ Yang ni pun kawan share dalam group WhatsApp and macam ada ternampak di FB ja. Semoga menjadi pedoman untuk kita yang bergelar isteri/ bakal isteri.





Moga-moga dijauhkan dari kita. Berhati-hatilah dalam berkata-kata. Kata-kata adalah lebih tajam daripada pedang samurai.

You Might Also Like

5 comments

  1. bila ikut hati, ikut emosi, macam ni lah jadinya. Risau tengok gelagat pasangan-pasangan zaman sekarang ni yang sewenangnya menceritakan keburukan pasangan masing2 di laman sosial dan sebagainya haih

    ReplyDelete
  2. Walaupun akak blm kahwin..minta dijauhkan dr perkara macam ni..

    ReplyDelete
  3. masyallah begitu hebat kan
    kena hati2lah para2 isteri..sbb dugaan rumahtangga mcm2
    kadang2 ni mcm2 boleh kita terlepas ckp
    subhanallah..semoga kita dijauhkan sifat mcm tu

    ReplyDelete
  4. kalau tengah marah, macam2 boleh berlaku kan.. moga kita lebih berhati2 bila bergelar isteri..

    ReplyDelete
  5. Kena sentiasa beringat apa yang terluah dari mulut kita

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored