WORDLESS WEDNESDAY #36 : STUDY vs REAL LIFE

3:10 PM

WORDLESS WEDNESDAY #36 : STUDY vs REAL LIFE


WORDLESS WEDNESDAY #36 : STUDY vs REAL LIFE


Assalamualaikum. Holla ~ Heh2. Benda ni aku dah terfikir zaman aku belajar dulu. Time tu terfikir, agaknya bila nak kena guna rumus-rumus yang complicated bagai ni. End up aku follow je sistem pembelajaran Malaysia and sampai hari ni aku masih tak jumpa kat mana nak apply ni semua.




Sapa ada thinking macam aku ? Sapa yang dah jumpa kat mana nak apply rumus-rumus ni semua ? Let me know sebab aku pun nak tahu jugak. ^_^

You Might Also Like

8 comments

  1. Hahahahahaha pening jugak tu. Baik xpayah belajar complicated sgt aritu kan. Ehhhh!! Hihihi

    ReplyDelete
  2. Kalu kita jadi cikgu kita akan jumpa rumus ni semua sampai pencen! Ha ha ha...

    ReplyDelete
  3. bhahaha nanti awak dapat jawapan tolong share eh.. nasib la maths dulu x xcell sngt..

    ReplyDelete
  4. ada laa beberapa job yang guna.. tak semuanya.. pernah juga terpikir benda nih dulu2..

    ReplyDelete
  5. hahhaha... nk jd clever girl ke zaf

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored