050513

3:53 PM

Assalamualikum and hi peeps... how are doing rite now..? arinie baru berkesempatan nak menaip... selalu tuh boleh pikir jew lah nak wat entry hape.. nak menaip tue tak dew mase.. *alasan* heee... ingat tak tarikh ape tuh..? haaa.. tue lah tarikh mengundi kita baru2 nie... and that date jugak adalah date yang sangat special utk someone.. "someone" ...? sape tue...? it is NURUL MAHZAHIDAH BINTI MAZLAN.. yup ~ she is my BFF since in secondary school.. miss her so much.. now dia dah bekerjaya and she is a teacher kat Johor.. and aku lak still a student... dear, this officially wish to you... HAPPY BELATED BIRTHDAY TO YOU.. ~ you are my history and my future... May Allah bless ue owez... dulu time skolah2, we use to change prezent.. but now, a DOA is my prezent to ue... dear, HAPPY TEACHER's DAY also... ~ banyak nye wish utk ue... :) hari nie jugak adalah hari mengundi.. and yes..! I'm really2 excited... 1st time lah katakan.. and hari nie kita da dpt result dia.. kita yang memilih.. so....? jom tengok bawah la.. hehe



kau tengok jari mak... da macam pakai inai.... hadeh ~

semangat mak tak basuh jari... berminggu2 tak hilang ink kat jari.. *teruk*

tue jew kowt untuk hari nie.. ntah bila nak hupdate pasala Pulau Perhentian tue an...? sabau jew lah.. nanti mak hupdate taw... *suka gelarkan diri sendiri dengan " mak " skunk nie.. pasepa ntah* causinciiiii....

You Might Also Like

0 comments

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored