I'm in the newspaper

10:23 PM

Assalamualaikum and hi peeps.. hari nie mak rajin terlebih hupdate velog 2 kali sehari.. selalu bukan maen pemalas lagi.. terlebih excited + terlebih masa.. terlebih cerita pown ia jugak.. hek2.. hampa suma nie da makan malam belum..? aku belum lagi and maybe tak kowt.. OD ~ *on diet* wekkkss... semangat tuh yang penting walaupun mak malas sangat nak exercise.. rarely lah ~ haiya.. bila ntah mak nak jadi rajin cam dorang2 kat luaq sana tuh.. bagi lah mak semangat sket.. haa.... malam nie mak tunjuk picture mak masa mak pergi Perhentian ritue... tapi bukan gambar yang bebanyak tuh.. nie gambar masa kat sana and masuk paper.. haaa.... feymes sat anak ibu and abah nie.. sebenarnya, nih bukanlah pest time muka haku nie masuk paper.. dulu masa poli penah jugak.. siap di interbiu oleh Dato Shaziman Abu Mansor agy aw.. ada event apa ntah kat Plaza Angsana JB masa tuh.. tak hingat la... keratan akhbar tuh ada kat umah Penang.. so, nanti2 lah aku tunjukkan gambar tuh.. tengok gambar nie dulu keh...



yang nie paper Berita Harian.. gambar yang bawah tue tengah maen game " BETUL ke BOHONG ".. if salah then langkah 5 tapak ke belakang.. yang tue la yang ktorg tunggu.. cuba cari aku kat gambar bawah tue.. jumpa tak..?

yang nie plak paper Melaka Hari Ini.. hanya ada di Melaka... black and white.. yang gambar kiri tue masa lawatan ilmiah ke UMP Pekan...

tue jew aku nak tunjuk malam nie... selamat bekerja esok ~ Monday blues menghantui anda.. hek2... causinciii.....

You Might Also Like

0 comments

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored