I'm back

8:22 PM

balik dari Pangkor terus rindu kamu.. tapi masa sangat membataskan... report PSM chapter 2 nak kena submit by this Friday.. aku tak siap lagi.. acano...? sapo nak tolong aku..? nanti aku upah ayaq 100+.. buleh...? okey apa... boleh tambah tenaga.. tak maw ea...? sudahhh...!!!! bagi aku Pangkor tak best.. maybe sebab aku sendiri yang memang tak hingin ke sana diatas sebab musabab yang aku sendiri tak dapat nak cerita kat hampa.. but, at the moment, aku memang down gila.... sangattttt.... thank you sebab pernah buat aku rasa perasaan macam tuh.. dushhhh...!! nanti da settle keja untuk minggu ni, aku cerita pasai Pangkoq naa... hampa nak Pangkoq ka Cameron dulu..? Cameron pun aku tak habeh cerita lagi.... sapa rindu Pankoq..? sapa teringin nak tengok Pangkoq... nah! aku sajikan ni dulu kat hampa naa...


subhanallah.. indahkan dunia pinjaman ini...

You Might Also Like

0 comments

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored