cheat day ~ Seoul garden

1:23 PM

Setelah seminggu jari jemari ku bercuti, dengan keja sekolah yang menimbun ntah bila nak siap... aku paksa gak jari jemari ku bekerja hari ni.. sebab takot nanti terhutang banyak... last Monday kami pi Seoul Garden (tu pu pas penat bergaduh ngan dak2 lain yang nak tukar hari... so fine, sapa nak pi hari ni, pi lah.. sapa nak pi kendian, pi lah..)  maybe ni yang last untuk kami since this is our last semester.. Seoul Garden ni macam buffet steamboat and grill.. tapi ala2 Korean la.. tak semua kat situ ala2 Korean.. ada gak Malaysian style.. harga untuk lunch hour and dinner hour berbeza.. dinner mahei sikit dari lunch.. aku tak ingat the exact price.. tapi using KAD SISWA RM34 including tax... bolehla kan.. jom tengok gambaq sambil cerita lah... penat taw ai me water mark kan gambaq2 ni.. kemain banyak lagi... ni pun tak boh suma.. nanti Broga punya ntah bila nak siap... 


SET E.. depa ni sampai lambat sebab masing2 ada kelas

SET B.. bebudak umah Wan G

kami sampai awaii.. lebih kurang kol 4 lebey..
so, kami makan dulu la.. heh2

ni geng2 sampai awalla

dah kenyang.. amek gambaq berkepin2 dulu..
satgi sambung makan plak.. nampak tak permainannya disitu

orang makan dah kenyang depa baru nak sampai.. hadappp

tengok muka masing2 memang tak
sabaq dah... kalau boleh telan chopstick tu,
selamat dah..

SET B and SET D.. semua sibuk melantak
yang dah kenyang ni sibuk dok amek gambaq

Ain... asal amek gambaq ja pose ayu..!
wekkk..

Rafi.. the chef..

SET D.. nak selit gak.. dapat lah suku siki...

Munirah asai boleh.. kening pun jadi...

makan dan teruskan berjuang
bayaq mahai2 makan sikit, rugi mampoiihhhh

Wan G.. paling senang nak ajak pi memana..
on memanjang

Si Berries..
dok kaber ayu ka dok kaber *** tettt

muka wajib ada dalam camera

pulun makan sebab tadi dah melabur
asai ada kosong, isi lah

gambaq ni memberi 1000 pengetian
hanya aku dan dia paham
dia.. paham kann...? 

okey lah.. sekali lagi..
tinggai si Berries tuh

dok gelak tak habeh lagi skali ngan aku terjebak
hemoih.. berkilatnya dahi...

khusyuk memasing.. memang semua simpan perut sebab nak
makan kat sini.. so, apa lagi.. tibaiiii!!!

riak wajah menggambarkan segalanya
tak cukup lagi ka Eija?

Nik hang pasaipa.. dari tadi dok mengintai pinggan orang sebelah

bila dah kurang lapaq, baru boleh bukak mulut
kalau tidak.. harammmm...
kemain beghat lagi mulut tuh...

makan..makan...dan teruskan makan...

pan hangit.. jangan risau..
anda boleh tukar dengan yang baru..
kami sedia membantu

eh Yellow... buat jelingan maut lak...

makan.. cakap.. candid..
memang moment paling best

nama ada, muka tarak
sampai tak nampak rupa..
sebaek nak habeh da

Muni = selfie
haha.. sorry Muni

meja dah macam tongkang pecah

pan dah tukaq, sambung masak lagi

dok berangan apa lah si yellow ni an...

Wan G lempaq kat mana2 pun boleh
asal ada makanan, jalannnn..

skill anda buat orang kenyang
orang semeja jelah

tak maw gosip2
dia dah berpunya

wifey of Naszrin

muni.. muni.. awak klaka lah..

ada lagi..
muni ngan camera memang ternyata BFF

depa ni set paling last skali mai
kata nak pi hari Rabu
tengok2 sampai... Rabu kena masuk lab.. kuang2

bukan senang nak tengok si fad ni buat muka semegah
time amek gambaq.. once in a blue moon

ate.. ape dah qhupe ni pekjah oiiii?

Nik......! bersih mukaaaa

Shida & Jaja

housemate baru kami.. Eija

bila roomate berjumpa.. gosip pa tak taw..

nampak tak disitu.... memang dak Fad tu camtu...

ada lagi... boleh abadikan expression dia dalam hati if berminat



anak Md Amin

dah macam sambut wira baru balik dari medan perjuangan




Cik Lala sambung makan lagi



Cik Lala masak.. sapa nak??

nak jugak disebalik cermin.. okeh fine..!

alalala... sweet angat ~

ini roomate saya.. tapi dia selalu buli saya... sobbb...

Abdullah Ikmar


Ahamad Zaki aka foreigner bak kata Syela

muka lapaq sangat by Paan

set ni memang kuat makan.. hahaha



cerita depa ni memang banyak.. boleh bukak entri lain...

cerita depa ni apa kurangnya


Ahmad Fadhli and Abdul Qayyum



3 gadis pinggitan ke pinggiran.. ntah

the bujangs




eeeuuu ~ wat comey buley

Wan Yellow.. shomel.. shomel.. shomel..

mari kita tengok ke "sweet" an depa nih

control ayu lak Si Berries ni.. pang skali

*potong kaki*

asap wat effect ni bertambah manis

ape ke qhupenye Ain oii

skandal Nik ni.. muahahahha

fokus hampa kat mana?
depan or belakang..?

selfie ngan Nik

Pekjah plak

hang ingat elok...?
buat DP FB lah weh

omnomnom



tak dak caption dah aih nak boh kat depa nih
bon seniri la

nak sweet2 jugak an

ganti Muni

opkos yang amek gambaq muka full
yang lain, sipi2.. janji ada..









last copaque

dah nak balik.. meja dah klea

meqhelip muka ai

eee... gatainya muka Paan

last memory maybe

nak Gucci sangat

gambaq blur
motip nak tunjuk tudung depa ja

Pas dah kenyang, pi Kampung Portugus plak.. main lantern.. first experience most of us.. tapi, ada gak yang dah penah pi..

tengah setup lantern

ready to let it free



kat jeti.. borak2 kosong..

aku hangen amek gambaq ni
saploh kali si Ajak ni interprem

tak leh buat pa dah... 
dah.. jom balik.. esok ada kelas... Selamat malam... =)

You Might Also Like

0 comments

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored