Alhamdulillah.. Good news!

8:00 PM


Insyaallah ~ hopefully dengan kehadiran minggu baru ni, semuanya dipermudahkan...

Eh.. hari tu iolls ada cerita pasal tangan kiri EOL kan... EOL tu department iolls.. eh salah.. department iolls, Engineering... tapi, iolls ditugaskan untuk menjaga proses dekat EOL.. EOL tu bermaksud End Of Line... yakni, dari proses molding sampailah tape and reel.. untuk sesetengah proses ja tape and reel tu.. sebab, some of it, test yang buatkan...


Tangan kiri tu pulak merujuk kepada technician kesayangan dekat EOL tuh.. mak aiii... mamat ni punya kerja memang superb.. rajin pulak tu... ringan tulang.. boleh settle masalah melibatkan machine dengan pantas.. and etc.. sepanjang ketiadaan dia, ahkak2 dekat line tu banyak mengadu dekat aku...

Kalau Hazwan (technician kesayangan tu punya nama) ada, mesti sekejap ja dah siap.. Hazwan ja yang tau buat ni.. Hazwan bla bla bla... macam2 lagilah depa dok mengadu... semuanya kalau Hazwan ada....

Entah.. aku pun tak sure betul kah dia nak datang esok.. tapi, khabarnya begitulah.. sebab dia ada datang hari khamis tu jumpa HR.. aku tak tau pun dia datang and tak jumpa dia pun, sebab aku busy buat kerja dekat opis... tapi, depa dah seronok dia nak mai...

Hari tu, dia main belah macam tu ja.. sebenaqnya, dia ada krisis dengan bos baru  dia ni.. dia tak berapa nak ngam sangat.. in fact, bukan dia sorang.. ramai ja.. tapi, dah dia tak tahan.. apo kan daya... masa dia tak mai kerja banyak hari, semua orang pakat dok call.. tapi, dia tak angkat... sebenaqnya, call tak masuk pun.. dia off phone.. message pun tak balas.. awan.. awan ~

Kalau betoi, dia mai balik.. alhamdulillah ~ ringan sikit kerja.. kesian kat colluague dia yang lagi dua orang tu ja.. yang sorang lagi tu, jangan cakaplah.. kesian kat aku sama... haihhh... Welcome home! muhahaha...

By the way, diary bergerak iolls pun ada kat Butterworth jugak... haha... selamat bekerja jugak untuk my walking diary.. see you soon ~


You Might Also Like

0 comments

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored