Fanbo Cosmetics : Asia untuk Asia

10:02 AM

Assalamualaikum. Holla ~

Salam PKP 3.0• Ewahhh.. cemana hampa punya PKP ni ? Tapi, PKP ni lain kan dari PKP 1.0 dulu. Kalau dulu, kemahen takut nak kluaq rumah, sekarang banyak ja kereta atas jalan. Kalau dulu, kebanyakkan tidak bekerja,tapi sekarang banyak ja industri yang boleh beroperasi. Kalau dulu, kebanyakkan shopping online, sekarang pun masih shopping online. Ehek ! Yang tu masih sama okey..

Baguih la tu sebabnya Fanbo Cosmetics ni pun memang dijual secara atas talian, kat Shopee, Lazada & PG Mall. Fanbo Cosmetics ni berasal dari negara jiran, Indonesia dan sudah bertapak semenjak tahun 1968 lagi. Iyaa.. Fanbo Cosmetics ni memang sudah tidak asing lagi di sana dan kini mula mengorak langkah di sini, Malaysia pulak.



Produk Fanbo Cosmetics ni, memang direka khas untuk orang Asia Tenggara ni, yang mempunyai suhu panas dan sejuk. Tonanya jugak adalah direka khas untuk kita. Seronokkan ! Jadi, tak payah risau kalau warna dia jauh lari dari warna kulit asal kita. Yeahhh !!


Research sentiasa dibuat agar Fanbo Cosmetics ni sesuai dan seiring dengan waktu dan keadaan. 

Rangkaian produk Fanbo Cosmetics ni terdiri daripada produk rangkaian penjagaan muka, Precious White yang menggunakan bunga Sakura sebagai asasnya. Bunga Sakura ni membantu untuk melembabkan kulit, serta membuatkan kulit kelihatan sihat dan segar. Terdiri daripada pencuci muka (Facial Foam & Milk Cleanser), toner dan moisturiser.




Pancake Powder pun ada tau ! Bestnya pasal Pancake Powder ni sebab ianya dapat menghalang kulit wajah dari terkena pancaran UVA & UVB. Terdapat pelbagai toma warna mengikut tona kulit seperti 1 (Kuning Pengantin),4, & 6.

Tidak dilupakan kening pensel yang menjadi in trend sekarang. Warna dia, tersangatlah natural. Menawan ! 

Untuk mengetahui lebih lanjut pasal Fanbo Cosmetics ni bolehlah jengah sosial media mereka:

FB: FanboCosmeticsMy

IG: Fanbomy

YouTube: Fanbo Cosmetics 

You Might Also Like

0 comments

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Sponsored