COSMODERM TEA TREE vs. VITAMIN E : MANA SATU PILIHAN HAMPA ?

11:08 PM

 Assalamualaikum. Holla ~

Masih mood raya ke tu ? Selamat Hari Raya Aidiladha dari MZ untuk hampa semua.. MZ ada benda ni nak share dengan hampa.. lama MZ pendam, and really excited nak cerita kat hampa… hampa tau dak Cosmoderm ada launch product baru.. iya, product baru.. iaitu Cosmoderm Vitamin E & Tea Tree Oil.




Sebelum ni memang dah ada  rangkaian Vitamin E & Tea Tree Oil ni kan.. Vitamin E ni lebih kepada melembabkan dan menyegarkan semula kulit wajah. Product Vitamin E ni sesuai untuk kulit normal ke kulit kering. Umum mengetahui Vitamin E ni anti oxidant dan ia berfungsi untuk merawat masalah kulit kering, kurang elastic, kulit yang rosak kerana pancaran matahari, bekas parut jerawat dan parut baru. Selain itu, Vitamin E jugak dapat melembutkan kulit serta menyamaratkan tona kulit, kulit lebih tegang dan merawat bekas parut jerawat serta parut baru.

Tea Tree Oil pualk dikhususkan untuk mereka yang mempunyai kulit berminyak dan berjerawat. Kelebihan utamanya ialah ia bertindak sebagai anti-bakteria dan dapat menyelesaikan masalah kulit berminyak serta berjerawat. Disamping itu, ia juhak dapat merawat jerawat, mengecilkan liang roma yang pada masa sama dapat membantu pengawalan minyak yang dihasilan pada kulit wajah.


Semua product Cosmoderm ni memang halal tau ! No worries at all.. boleh pakai tanpa was-was. In sha allah…  Cosmoderm jugak telah menghantar produknya untuk menjalani ujian dermatologi dan sudah tentunya ia melepasi ujian tersebut. Alhamdulillah !

Untuk product Tea Tree Oil, tiada pewangi  tmbahan digunakan dan hanya semata-mata natural essence dari Tea Tree Oil sendiri. Ya ! Kalau kulit hampa sejenis kulit yang bermasalah, elakkan mengguna product yang mempunyai pewangi tambahan. Pewangi tambahan akan membuatkan keadaan kulit menjadi lebih teruk. No no no !

Sekarang yang lagi bestnya, Vitamin E Bi Phased 2000 IU serta Tea Tree Oil Refining Oil Control Serum ! Yaa.. 2 produk nil ah produk terbaru dari Cosmoderm untuk rangkaian set Vitamin E dan Tea Tree Oil ni. You would love the results with using these matrixes.

Product Cosmoderm mudah didapati seperti di drug store, supermarket, hypermarket malahan hampa boleh shopping memalui atas talian di plastform-platform yang biasa hampa gunakan. Paling tidak,hampa boleh menjengah di Cosmoderm.

Tu ja yang MZ nak share kali ni. Yehaa ! Semoga bermanfaat untuk hampa. Btw, Cosmoderm ni trusted product tau. Dah lama bertapak dan keberkesanannya terbukti. Yes ! I’m 1 in a million  of Cosmoderm users. Do let me know if you need more information, but you also can surf through Cosmoderm.

Till then. See ya ! xoxo

You Might Also Like

3 comments

  1. Dulu pakai set tea tree. Sekarang tinggal parut je. Maybe boleh try yang set vit E plak

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Sponsored