KAU MEMANG DASAR .. !!!

12:38 PM

KAU MEMANG DASAR .. !!!


KAU MEMANG DASAR .. !!! // Assalamualaikum. Holla ~ Lama jugak blog ni terabai. Busy benornye, dan bebuat busy. And yeay ! Will on leave for couple of days next week. Can't wait ! Hik2.

Banyaknya hutang entri. Banyaknya hutang reply komen. *bebajet je* Lagi banyak hutang blogwalking. Nak buat semalam lagi, tapi tertidoq pulak ! Nahaiii. Mata ni, satgi aku lempang lelaju, esok tak dak mata pulak. Makanya, aku layankan aje lah.

By the way, tengah seronok blogwalking tadi, walaupun lambat, walaupun ada rehat seketika, walaupun ada iklan sat, cik robot pun datang bertandang. Kau memang dasar jeles kan cik robot. Pantang tengok orang senang. Kau memang sengaja menaikkan darah aku. Potong mood aku nak blogwalking. Sudahlah cik robot ! Kalau kau nak conquer semua sangat kan, kau hamek ! Malam nanti baru aku datang balik. *impian yang tak tau jadi kenyataan ke tak*

Kesimpulan dia, kau memang dasar JEALOUS melampau cik robot. Semua kau nak kawal ! Ameklah ! Aku nak pi study pulak. Niat kau baik jugakkan sebenarnya nak suruh aku study Yelah ! Aku menurut perintah.


You Might Also Like

8 comments

  1. Wakakaka.. akak selalu kena bila banyak sgt komen.. geram gak.. kalau guna hp memang sakit ati.. kalau guna pc layan lagi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hurmh... tu lah.. pagi ni pun dia hado lagi kak.. adeh !! geramnya...

      Delete
  2. mood mmg hilang bila cik robot bertandang weyh ... sabar je la ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaaa.. cemana nak buat bagi hilang cik robot tu ea... stress ngan diaaa...

      Delete
  3. alamak tak dpt tangkaplah robot tu yg mana

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.... while blogwalking, dan meninggalkan komen secara berterusan, dia akan datang..

      suruh verify yang yourself bukan lah robot...

      Delete
  4. Buat putus angin je kan rerobots ni :)

    ReplyDelete
  5. Kannn sangat menyampah bila tetengah rajin pastu robot maiiii pffftttt

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored