REZEKI JANGAN DITOLAK, BALA JANGAN DICARI

8:19 AM

REZEKI JANGAN DITOLAK, BALA JANGAN DICARI 


REZEKI JANGAN DITOLAK, BALA JANGAN DICARI  // Assalamualaikum. Holla ~ Hemoih cover story dia. Tak boleh belah sangat tau. Hari tu ada join GA yang telag dianjurkan oleh Nadine dan Azhafizah. Siapa yang belum follow depa ni, bolehlah singgah dan jenguk2 ye.

GA tu boleh tengok kat SINI. Alhamdulillah ~ Rezeki berpihak kepadaku. *ayat macam gampang sikit jangan marah na* Bak kata orang tetua, rezeki jangan ditolak, bala jangan dicari. Ye ! Aku tak cari bala, aku cari reeki ja. Heh2.

Antara ketiga-tiga hadia yang disebutkan, aku telah berjaya mendapat 1 Jar Dried Roselle tea. Aku memang tak pernah minum lagi 1 Jar Dried Roselle tea ni. So, since dari parcel dapat, sampai ke hari ni, memang tak de lah tekak ni nak rasa lagi air Dried Roselle tea ni. Tunggu cutilah baru nak buat. Memang nak buat, tapi tak sempat lagi nak buat. Teruja nak tahu rasa Dried Roselle tea ni. Ish2.



Bukan tu sahaja, Nadine dan Azhafizah dengan berbesar hati jugak telah memberikan benda alah comel ni.



Tempat untuk cucuk pin tu. Aku tak tau nama saintifik dia. Comel la haiii... Thank you to both of you. Really appreciate this. Nanti, kalau dah buat Dried R oselle tea tu, ai bagi review satu kali naa...

You Might Also Like

10 comments

  1. Wah best la dapat hadiah..roselle tu rasanya sedap tau firah..kena cepat2 try..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdlillah... semalam dah buat... rasa dia macam asam.. sedap ! hik2

      Delete
  2. hamboi ayat kan men hihi... rezeki berblog ni macam2 kan zaf :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha.... tu lah.. alhamdulillah...

      dari berblog ni dapat memacam... ilmu, kawan2, sampailah benda2 macam ni...

      Alhamdulillah... ^_^

      Delete
  3. Replies
    1. Haah.. Sedap.. Baru tahu rasa dia.. ish2

      Delete
  4. tahniah Zaf..macam sedap jer..macam comel jer..heheeh

    ReplyDelete
  5. bgs tempat cucuk pin tu
    k.el ni dah lah sllu merata letak pin tudung
    beli sepaket..sepaket hilang ntah mana..haha skrg tggl 2 btg je hahaha

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored