10 WISHLIST FOR MY BIRTHDAY FROM LAZADA

11:14 PM

10 WISHLIST FOR MY BIRTHDAY FROM LAZADA


10 WISHLIST FOR MY BIRTHDAY FROM LAZADA

Birthday lambat lagi. Tapi, birthday LAZADA dah nak dekat. Time birthday ni lah sale tengah menggila, up to 90%. Wah2 ! Scroll naik turun, ada jugak yang terlekat di mata hati ni. So, below are my wishlist from LAZADA. 

Yang belum sempat singgah ke LAZADA tu, cepat buka tab baru, lelaju buka LAZADA. Promosi hanya berlangsung sampai 18 Mac 2016. Esok tu ! Takkan nak lepaskan peluang sekali setahun ni. Hurry up !


Apple Iphone 6S Plus 64GB (Grey) Malaysia Set


Gila tak mau hat ni ? Mimpi menjadi realiti. Dok gila bayang lama dah.



GoPro HERO4 Adventure Edition Silver (Local Supplier Warranty)


Ini pun dah lama mengidam. Dok asyik scroll je kat Lazada tu. Bila ntah nak masuk kat dalam rumah baru yang tak payah scroll lagi. 



Casio G-SHOCK DW-6900CB-1D Resin Band Men's Watch Black & Yellow 

Ni kalau pakai G-Shock black and yellow ni, kena nyanyi lagu black and yellow tu la ea ? Kenan no tengok warna dia. First tengok, mata dah terpaku, hati dah cair. Melting habis. 



Nike Laptop Sport Travel Backpack Bag (Blue)

Nak beg laptop baru. Beg sekarang dah nazak plus beg ni boleh bawak pi travel sekali.



Nike Womens Flex 2015 Rn Msl Running Shoes

Running shoes. Yang ada sekarang pun dah nazak, macam mana nak teruskan misi ku kuza memecah lemakku sayang. Gayanya macam selesa, warna cantik pulak tu. Aiyayaya...


NIKE WMNS NIKE AIR MAX THEA PRM 616723-008 (Grey)


Selain running shoes, hati ni jugak berhajatkan untuk mendapatkan air max ni. Kalaulah dapat air max ni, tidur pun aku letak sebelah. *baru beli je lah, lepas tu masuk lemari kasut*



Moonmini Case for Apple iPhone 5 5S - Hot Pink Stylish 2 in 1 Hybrid Phone Pattern PU Leather White Back Cover + Aluminum Bumper Frame Case


Item yang sentiasa membuatkan jiwaku bergetar. Eceh ! Nak yang ni, LAZADA, gimme this please. T_T



I-ROVA Robot Vacuum Cleaner K6

Ini untuk memudahkan kerja harian. Tak payah dah nak pusing satu rumah. I-Rova robot vacuum mampu meringankan tulang temulang ku. Ai like lah ~ Bolehlah update blog lelama sikit dengan bantuan Cik Robot ni. ^_^



Tefal Cookware So Intensive Frypan 24cm (Black) LIMITED EDITION with FREE PILLOW worth RM39!


Yang ni untuk dihadiahkan kepada ibu. Kepingin no hati ini untuk memberikan ibu sebuah lagi Tefal sebagai penambah koleksi sedia ada. Dapat bantal lagi pulak tu. Nak !! Silalah ke dapurku. Muhehe...


Wall Deco Rack Flower White

Walaupun out of stock, tapi aku still kenan yang ni. Kemas ja ukiran bunga dia tu. Putih boleh buat bilik nampak kurang semak.


Dalam bebanyak wishlist kat atas, kalau dapat salah satu pun jadilah. Kalau dapat semua, lagilah seronok. Huweeee ~~~


This post is an entry for the InvolveAsia x Lazada MY blogger contest. Cash and Lazada voucher sponsored by Lazada Malaysia and shopcoupons.



You Might Also Like

8 comments

  1. kak ekin pun ada gak buat hahhahah... yg vacum tu ok gak...

    ReplyDelete
  2. dlm byk byk yui trtrik dgn kasut..huhuu

    ReplyDelete
  3. Sapa la x mau hadiah kan firah..dapat sebiji 1 phone dah ok sgt ;)

    ReplyDelete
  4. Nombor 4 & 8 tu cun! Sebab Tekois.... Ahaksss...

    ReplyDelete
  5. Semoga berjaya dik SN.... alangkah bahagiannya dan gembiranya andai ku dapat miliki semuanya...hihi

    ReplyDelete
  6. Akak paling berkenan no 6. Oh dan Tefal tuh! All the best, Firah!

    ReplyDelete
  7. Dapat i6s memang boleh senyum smpi telinga kan. Moga2 ada rezeki zaf. Aminnnnn

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored