KU TAKUT SUNGGUH TAKUT ...

3:30 PM

KU TAKUT SUNGGUH TAKUT ...


KU TAKUT SUNGGUH TAKUT ...


Ku takut sungguh takut. Ya.. Sapa yang tak takut kehilangan ? Hilang barang pun dah resah inikan pula hilang orang yang kita sayang. Semualah yang kita sayang, family, kengkawan, kesayangan, kucing and so on so forth. Someone forward this song to me before and this morning this song macam terngiang-ngiang kat telinga.

Nah lirik dia untuk dihayati. Cepat call yang tersayang and say what do you feel before it's too late. ^_^

Akan ku jaga kisah cinta kita
Jangan pernah ada hati yang terluka
Sungguh ku takut jika engkau jauh
Kerna aku takut kau berpaling dariku

Ku takut sungguh takut, takut kehilanganmu
Jangan pernah kau pergi, pergi meninggalkanku

Ku takut sungguh takut, takut kehilanganmu
Jangan pernah kau hilang, hilang dari cintaku

Jangan ada dusta di antara kita
Kerna ku tak sanggup hidup tanpa cintamu

Ku takut sungguh takut, takut kehilanganmu
Jangan pernah kau pergi, pergi meninggalkanku

Ku takut sungguh takut, takut kehilanganmu
Jangan pernah kau hilang, hilang dari cintaku

Sampai rambutku memutih, sampai nafasku terhenti
Cinta ini kan tetap abadi
(Ku takut sungguh takut, takut kehilanganmu)
(Jangan pernah kau pergi, pergi meninggalkanku)
Wooo ku takut sungguh takut, takut kehilanganmu
Jangan pernah kau hilang, hilang dari cintaku
Ku takut sungguh takut, takut kehilanganmu
Jangan pernah kau pergi, pergi meninggalkanku
Ku takut sungguh takut, takut kehilanganmu
Jangan pernah kau hilang, hilang dari cintaku
Ku takut kehilanganmu

Yes ! Aku sayangkan kau ! Sayangkan semua yang hadir dalam diri ni. Yang mewarnai hidup ni. Yang mencorakkan kain tak berapa putih ni. Jangan pernah kau pergi, pergi meninggalkanku. Eceh !
Nak tengok video lagu ni, boleh tengok SINI.

Untuk awak. Untuk hampa. Untuk depa. Untuk semua.

Credit

You Might Also Like

7 comments

  1. wow sedapnya suara Zaf nyanyi... :)

    ReplyDelete
  2. Ohhh lirik lagu rupanya..
    Akak ingat SN takut apa :D

    ReplyDelete
  3. en bf pun tuju lagu ni kt kite hari tu...klu dgr lagu mesti dgr kuat2..kalau ada dgn dia, bg dia dgr jgk..hhehehehe

    ReplyDelete
  4. zaf dah kol ke yg tersayang tu hehe

    ReplyDelete
  5. saspen baca tajuk entry ni hehehhe :)

    ReplyDelete
  6. zaf nampak macam sedih saja ni

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored