WHEN I SAID ....

9:30 AM

WHEN I SAID ....


WHEN I SAID ....


Assalamualaikum. Holla ~ Aku selalu perabihkan masa aku dekat IG for these kind of things. Ntah ! Kadang suka ayat-ayat power deme. Kadang kena batang hidung sendiri. Kadang a message for someone. These kinda things banyak membantu aku untuk menyampaikan message dalam diam. Argh ! Dah banyak kali ada yang touching dengan message2 sebegini. Nak forward secara direct, ahh ! Malaslah. Bagi hint lah macam ni. Senang sikit. Muhaha. Ehh ! Jangan tak tau, aku sejenis manusia yang berkias.  Aku pun tak tahu mana datangnya kiasan tu dikala aku memerlukan. Meluncur laju seperti minyak pelincir cap mahal.




When I say "saja tanya" tu 
actually means I care about you.

So, kalau aku mention saja tanya, yes ! Aku care lah pasal hampa. And kadang terkepoh sikit. Sikit ja, bukan banyak pun. Mihmihmih

Banyak lagi account dekat IG yang sebegini rupa. Banyak sangat ! Hampa pi lah cari sendiri, kalau suka, teruih follow. And follow aku sekali, miamorzafirah  ~ Heee...

You Might Also Like

7 comments

  1. hahaha.. kena batang hidung manusia2. tu

    ReplyDelete
  2. heee. post kat fb. blog, ig.. yg bc blh terasa =)

    ReplyDelete
  3. Perempuan sellau bg hint lagu tu.
    Tapi laki selalu pekak badak tak paham2 gak...
    Laki ai la tu bukan org len pun

    ReplyDelete
  4. naluri seorang perempuan kut suka baca kiasan ni hihihi

    ReplyDelete
  5. Tapi kdang xleh nk kias sgt. Ada yg tak paham. Baik direct xde la tersepit jiwa dan hati perasaan hihi

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored