F&N MAGNOLIA CHOCOLATE FLAVOURED MILK

8:37 AM

F&N MAGNOLIA CHOCOLATE FLAVOURED MILK


F&N MAGNOLIA CHOCOLATE FLAVOURED MILK


Assalamualaikum. Holla ~ Lepas Calpis perisa anggur, kita tukar pulak ke susu berperisa coklat yang telah dikeluarkan oleh Syarikat F&N, Magnolia. Oh ! Kalau tak baca lagi pasal susu kultur Calpis perisa anggur tu, boleh baca dekat SINI.

Yang ni terjumpa dekat stesen minyak Shell di Lebuh raya Utara-Selatan berhampiran Sungai Dua. Biasalah.. Haruslah terkinja-kinja nak try benda baru kan. Terus grab dan bayar.

Yang aku perasan, susu coklat dari Magnolia ni kuantiti dia kurang sikit dari competitor dia yang lain. Kalau competitor yang lain, kuantiti dia 250ml, susu coklat dari Magnolia ni kuantiti dia 200ml sahaja. Bezalah dalam 50ml.



Keluar je dari Select, terus goncang-goncang kotak and grab straw lelaju. Hahaha.. Bangsa tak penyabar memang cenggitu. Nasib baik sempat amek gambar sebelum minum. 




To me, susu coklat Magnolia ni cam tak kena sangat kat tekak ni. Ada yang lagi best. Aku tak tau part mana yang kurang. Seriously tak tau nak cakap, tapi memang rasa lainlah dari yang dok minum selalu.

But, give Magnolia chocolate a try. Tekak kite tak sama kan. Kot2 tekak uolss melekat, sendat, padu. Kan kan kan... ! Setiap orang cita rasa tak sama, so tak payah nak judge tekak aku untuk tekak korang jugak or tekak orang lain naaa...  Maseh uolls ~



You Might Also Like

9 comments

  1. yui dgn magnolia ni kurang skit.. kalau susu saja ok

    ReplyDelete
  2. Kalau choc.. Reen prefer milo je. Hihihi peminat setia. Tapi kalau air kotak, reen suka perisa strawberry dari brand Good Day.. Nyummm

    ReplyDelete
  3. betul tu..tekak rasa x sama..nak tahu sedap ke tak..rasa dulu ;p

    ReplyDelete
  4. anak kak ana suka sangat susu cekelat camni Zaf :)

    ReplyDelete
  5. haritu nak beli dah jenama ni..sebab dutch lady takde offer..tp shuben xmau..hehehe

    ReplyDelete
  6. sedap ke... nak kena cari try hihihihihi

    ReplyDelete
  7. mcm tak kena dgn tekak.. hahaa
    dutch lady gak ok

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored