BELVITA BREAKFAST , A PROPER DIET

8:46 AM

BELVITA BREAKFAST , A PROPER DIET


BELVITA BREAKFAST , A PROPER DIET


Assalamualaikum. Holla ~

Sebab mood ke laut lagi minggu ni, melayankan badan yang tak berapa sihat, review je lah apa yang ada dalam gallery phone ye.

Hari ni, nak review lagi satu diet snack aku selain daripada Quaker Chewy, boleh baca kat SINI. Memang aku beli kedua-duanya pada hari yang sama. Produk baru as per claimed at the box.

Belvita Breakfast, nama pun breakfast maknanya untuk breakfast lah. Tapi, aku makan jugak time petang kalau lapar. Untuk Belvita Breakfast ni, terdapat 2 variasi, Honey & Chocolate dan satu lagi, plain. Sebab aku tak mau rasa plain sangat, aku pilih lah Honey & Chocolate ni.

Unboxing the box tak de lah sesepesel macam kotak Quaker Chewy kan, bukak je lah macam biasa. Harga dia, sorry to say sebab aku tak ingat, tu lah suka bertangguh sangat, receipt pun ntah hilang mana ntah, ke dah ke tong sampah.

Sekotak Belvita Breakfast ni, mempunyai 8 paket biskut yang setiap sepaket mempunyai 2 keping biskut. 








Belvita Breakfast, Honey & Chocolate and memang mempunyai rasa honey yang kuat. Rasa coklat agak kurang atau tidak, kerana rasanya yang sangat light. Rasa madu, memang boleh rasa pada gigitan cinta yang petama lagi. Sapa yang tak suka madu tu, boleh jugak try sebab rasa madu dia tu, not bad lah. Kira, boleh telan lagi sebab aku pun tak berapa suka madu.  

Selain itu, Belvita Breakfast jugak ada menyarankan cara untuk mengambil biskut Belvita Breakfast ni, and aku memang follow since aku memang mengambil sebiji epal hijau spada waktu pagi.




Try yours ! Mana tau korang akan stok kan Belvita Breakfast ni dalam drawer korang. Muhehehe...

Till then. See ya ~

You Might Also Like

7 comments

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored