EH ! MACAM NI EA RASA DIA...

9:19 AM

EH ! MACAM NI EA RASA DIA...


EH ! MACAM NI EA RASA DIA...


Haaa.... Ni first time lah aku minum jus buah dari brand Pran. Itu pun Cik Nina yang belanja usai balik dari Mood Republik Penang hari tu. 

Tapi, to be honest, aku tak berapa suka dengan rasa jus mangga Pran ni. Kenapa tak suka ? Sebab rasanya yang terlalu pekat. Eh ! Pekat lah bagus kan, sedap.. Tapi, bagi aku, rasanya yang pekat tu seolah-olah aku tengah minum air gula. Memang manis gila. Untuk aku, jus mangga Pran ni minum tahap potong kaki hoi ! Aku dah la tengah cut down sugar in my daily diet, slumber si Pran ni tapau gula aku bagi naik mencanak. Nanges ai tau tepi pagar feri.




Suka aku ingatkan yang lidah memasing adalah berbeza, mungkin sedap bagi anda, tapi bagi aku, that is the first and last time trying it. No ! Never !

Tapi, buat penggemar jus, penggemar manis, mungkin ini taste anda. Aku tambah separuh air kosong, barulah dapat minum dengan sesedap rasa..

You Might Also Like

15 comments

  1. Replies
    1. Kalau tak suka manis, tidak disarankan...

      Delete
  2. bulan puasa iklan pran juice ni paling kerap..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah.. masa tu tak tergerak hati nak beli since ada kordial kat rumah

      Delete
  3. Replies
    1. hehehehe.. pernah famous dulu macam Kak Sal munge cakap

      Delete
  4. kak ana pun zaf kalau manis-manis ni dah tak boleh terima dah hihi :)

    ReplyDelete
  5. k.el dah x minum air manis2 dlm tin or botol ni..kan semua tu mmg sugar killer huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. #bb memaang kena jaga.. nak ikut jejak langkah #bb lah.. *larikkk*

      Delete
  6. Tak pernah jumpa lagi air nih... Nak! ha ha ha

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored