Chinese New Year Megasales @ www.nile.com.my

8:21 AM

Assalamualaikum. Holla ~


CNY bakal menjelma tidak lama lagi. Ang pau sinonim dengan CNY. So, kali ni Nile.com pun nak bagi CNY kepada yang bertuah jugak.

Nile.com adalah laman web untuk shopping online. Kerana waktu yang agak mencemburui, laman web shopping online sangat hebat diperkatakan sekarang ni.

Cara nak join Giveaway ni, senang saja. Ikut step dibawah ye.


1. Buat satu entry bertajuk : "Chinese New Year Megasales @ www.nile.com.my"
2. Letak banner di bawah ini dan link kan kepada http://www.nile.com.my/page.php?cd=120



3. Oke ! Lepas dah klik, pilih 5 item daripada "Chinese New Year Megasales Items" yang dimahukan daripada nile.com.my, kemudian masukkan ke dalam entri macam kat bawah ni:

1. Product: Backpack


CNY2017 Sales price: RM13.50
Date: 17/01/2017
Time Start: 12.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 360 units only

2. Product: Traveler Backpack


CNY2017 Sales price: RM23.90
Date: 17/01/2017
Time Start: 4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 190 units only

3. Product: Storage Box



CNY2017 Sales price: RM19.90
Date: 19/01/2017
Time Start: 12.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 200 units only

4. Product: Handbag



CNY2017 Sales price: RM17.90
Date: 23/01/2017
Time Start: 12.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 260 units only

5. Product: Woman bag



CNY2017 Sales price: RM29.90
Date: 23/01/2017
Time Start: 4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 450 units only

4. Lepas dah berpuas hati dengan pilihan tu, email kan terus kepada give_away@nile.com.my beserta dengan detail dan tajuk :

Chinese New Year Megasales Giveaway

Link blog :
Nama Penuh :
No. Telefon :

Tarikh tutup untuk giveaway ni adalah pada :  26/01/2017 , 11.59 pm

Jangan lepaskan peluag ni, mana tau ang pau dari Nile.com adalah milik saya, dan awak, dan awak, dan awak... heee 

You Might Also Like

3 comments

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored