last shout out from this house for this house

1:36 PM

after done the final exam, tak oleh balik bagi.. ada kursus.. kursus hari Rabu yakni semalam sampai esok... so, semalam first day kursus balik awal gak + tak taw nak buat apa memandangkan tenet kat rumah rosak, so kitorg decide nak jalan2... dari Ayer Keroh ke Pangkalan Balak.. makan laksa tepi laut.. upss... lapau sangat sampai lupa nak amek gambau laksa... by the way, this is the second time aku makan kat situ.. aku lupa nama kedai dia... tapi, wifi dia nama puncak langit.. haa.. gitew ~ yang tu laju.. :p tempat nak makan betoi2 tepi pantai and kedai dia opposite ngan tempat makan tu which means kena seberang jalan la... first time pi, laksa dia sedap kowt.. tapi, semalam... haish.. tok udang punyalah kuat.. tak best cam hari tu... sedey ~ pastu dulu makan roti sardin.. roti dia warna hijau then salut ngan bread crump... but this time, abes lak.. double sedey la.. aku da lah peminat roti sardin tegar.. so, pas makan, jalan2 kat pantai.. macam depa ni... 

tak tau apa depa dol sembang

nampak tak betapa seronoknya si Nad bila boleh berjalan

cerita apa aku taw.. tapi, kemaen khusyuk si Nik







masjid terapung kat Melaka

pastu singgah Masjid Selat.. saje je nak release tension.. tension ke? nak tengok keindahan ciptaan Allah sebenarnye.. Subhanallah ~ tu je lah cerita semalam.. heh2... bubye

You Might Also Like

0 comments

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored