ESCAPE PARK PART 1

1:47 PM


Assalamualaikum... hari ni kot mana pun, memang kena cerita jugak.. kalau tak, tak larat nak mengarang nanti...

Ni cerita, 3 minggu lepaih... ke Escape Park ke kita..... okeh.. kalau sesiapa tak tahu Escape Park tu apa..?? kat mana..?? ada apa..?? macam mana nak pi.. meh klik sini untuk mengetahui lebih lanjut... ate nye, iolls tahu pun dari kak Aida.. dia yang beria-ia sangat ajak iolls pi sini.. asalnya nak bawak Nadia sekali.. tapi, Nadia tak minat pulak benda2 cenggini... so, kita ajak abam2 tampan untuk jadi bodyguard memeriahkan suasana..

Ingat lagi teaser hari tu..?? maaf.. gambar hari ni pun tak dop water mark... water mark online hari ni sabotaj gambar2 iolls.. tapi, iolls tak boleh patah semangat.. so, iolls belanja gambar tanpa watermark ye..

Setelah iolls mengenal pasti apa yang ada disini, iolls bersetuju untuk menyahut cabaran Kak Aida.. muhehe... pagi tu, asalnya macam tak jadi sebab hujan.. tapi.. tetiba hujan berhenti.. jadi, program kembali berlangsung.. cuma timing lari sikitlah... 

As perjalanan bermula, tiada lagi titisan hujan.. singgah amek Kak Aida dulu, then terus shoot pi sini.. ohh.. Escape ni berada di kawasan Teluk Bahang... ehh.. menggagau jugaklah mencari sebabnya signboard dia macam suku lagi nak sampai dah hilang... nasib baik ada orang kampung yang baik hati untuk berkongsi.... lokasi dia bersebelahan Taman Rama-rama ye...


Teruja punya pasal, gambar depan dia tak amek pun.. hehehe...





Ni sekitar kawasan parking... parking dalam taman.. ko hado..?? ai like.... sila perhatikan gambar ini dengan teliti.. nanti ada cerita yang berkaitan gambar dia atas ye... sengaja besarkan supaya mudah mencari benda yang tersembunyi.. heee...

Nak masuk kat sini, tak boleh bawak bekalan makanan langsung.. air pun sama... memang dia ada jual kat dalam, tapi mahal sikitlah.... nak tak nak, ko kena beli jugak air deme.. kalau ko tak nak, hadaplah tekak kau yang kering sampai habis kau main... breakfast lah aku dengan Kak Aida kat tepi parking kete ni.. then, simpan botol air dalam kete, baru masuk.. kesian abam2 tampan tunggu lame ye.. sorry!!



Map dia.. kau raso...??? mampu..??? kat sini banyak menggunakan daya ketahanan fizikal serta mental tidak dilupakan.. kalau kau rasa kau ni lemah gemalai orangnye, tak tahan lasak, tak boleh sakit sikit, kau boleh lah bayar dan jejalan je kat bawah tu.. or main benda2 lain... main apa...??? nanti iolls tunjuk hokey!! tapi harga dia tetap sama... pasal harga kita cerita entri yang lain nye... heee...






Jangan cakap hakak tak payung.. hehe... biarlah sekali sekala iolls menghiasi tirai kamar anda.. *ehh.. ye ke sekali sekala.. macm selalu ja...*




Ni gambar last dari camera iolls, since the first station, yakni Monkey business tak boleh bawak fon or camera.. kalau kau hado go-pro yang stylo mylo with accessories dia yang pakai macam baju tu.. hape entah nama dia.. iolls lupa pulak... bolehlah pakai time ni... boleh dapat moment yang menarik and great shot!!

Bubye ~~ nanti iolls sambung lagi... harap bersabar ye... 

You Might Also Like

6 comments

  1. Assalam siti,
    waaaaaaaa
    cargas uols
    kalo ahkak kaaaaaaaa
    fengshan he3

    ReplyDelete
  2. FB .:. Yup... kat Penang...

    kak Sha .:. Wasalam... hehe.. sekali berkala mengeluarkan peluh yang masam ini.. hehe

    ReplyDelete
  3. Seronokkkkkknya! Kira pi bercinta ngan alam lah ye :)

    ReplyDelete
  4. gambaq tahun bila ni zaf.. hahaha
    memang kena level 3 pulak kot.

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored