aktiviti minggu ke 2 last semester

1:02 PM

assalamualaikum... hulla semua ~ apa aktiviti weekend hampa minggu ni? minggu ni agak memenatkan untuk aku.. banyak kilijo woo... tak pa lah.. semuanya bakal berakhir, so aku kena fight habeh2 la kan... hari Jumaat malam Seha ajak pi jalan2.. pes time taw Seha ajak pi jalan2.. dah last semester nih.. hehe... so, kami pi AEON Jusco Bandaraya.. kami panggey JJ baru ja.. sebab ada dua JJ kat Melaka.. satu lagi kami panggey JJ lama.. yang tuh dekat sikit ngan kami tapi dah nama pun JJ lama... so, syiok dia kurang sikit lah... pi JJ pun sebab Ain nak beli kasut baru.. last2 skali ngan aku dapat sandal... oh ya.. sebenaqnya aku nak beli perfume Adidas kat Watson.. tengah offer... tapi tak dak plak.. sobbb... jom tengok gambaq lah... satgi aku potpet panjang2 zzz plak an... gambaq campoq2 + lari2 sikit tak pa kan.. saja bagi mood berlari2 anak seperti awan nano..


blanja sekeping.. aku suka gambaq ni.. niat aku sebenaqnya
soh si Lala tu amek gambaq passport.. tapi,
background hitam merelit tu bagi effect
 yang sangat cantik plak... ai like so muche2...

da seronok kat JJ.. lapaq.. JJ da tutup.. makan kat Andalas lah...

tengah meeting nak makan kat mana...
sambil bergambaq.. kak Mah tak nampak plak..


selfie itu harus ~
yeay! dah nampak kak Mah..

muka ai mintak penampaq... hahaha

edit sikit.... by the way camera 360 banyak mengubah kecantikkan kami...
ahaks ~


ni camera Muni..  selfie dulu kat umah..
maaf umah bersidai sidoi baju...

selfie kat cermin Padini... pinjam sat naa...

rumah ku syurga ku... abaikan apa yang tergantung2 tu ye...

ai suka gambaq ni... tapi, ai lena plak...
woiiii...! ngantok balik umah la tdoq...
ni suma si Berries tu lah ajaq..

tengok gambaq ni, geli plak hati ai...
aku soh Berries panjat kusi semata2 nak selfie..
kebetulan kedai semua da nak tutup so orang tak ramai..
dia pon panjatlah kusi...
tapi bila dia pikiaq2 balik, dia kata cam lembu kena cucuk idong...
ikot ja aku cakap... haha.. tapi, gambaq ai tetap tak cantik...

cik Berries dah pandai bermuka2 dah sekarang

ai suka gambaq ni jugak
masa amek gamabq, tak pasan plak dinding atas tu santekkk ~
kat umah baru perasan... kalau ai perasan dari awal,
ai selfie bebanyak lagi taw

the back of us
lets walk

model terlampau cerah

selfie lagi
nak keluaq P.D.I dah
Si Lala kata aku terlampau obses tengok muka sendiri
aku pun pelik
semua orang tengok cermin, tapi gambaq aku paling pelik

auw.. ~ sexy lips

nampak tak muka2 dia.. haaaa

memang camera dia penuh muka aku
if camera sendiri penuh muka tuan empunya tak pa lah
kalau penuh muka orang, annoying keh
hahahaha.. sorry Berries

tengok.. ada lagi.. maafkan Zafirah

sexy lips of us


okeh! tu ja nak cerita aktiviti malam Sabtu kami.. 

You Might Also Like

3 comments

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored