Petang pun petang lah.

7:11 PM

Assalamualaikum.. Good morning uolls...

Apa plan hari ni..? Nak pi kenduri...?? Nak pi mandi manda kat theme park...?? Oh.. Okey... Semoga selamat pergi dan pulang.. Semoga dipermudahkan ye...

Hari tu iolls ada cakap nak tanya sesuatukan... Sebenarnya, ini soalannya...




Sapa pernah beli or terbeli? Pernah makan or termakan? Macam ni Cerita dia.. PA VP, bagi coklat kat iolls.. Die suruh iolls amek atas meja dia.. Iolls kan tamak, so iolls ameklah dua..

Dah masuk poket, baru iolls Teringat.. Eh.. Halal tak coklat ni.. Sambil jalan, Sambil pikior.. Tapi, iolls still tak dapat jawapannya.. So, sampai kat rumah iolls letaklah dalam fridge.. Motipnya, dapat jawapan baru iolls nak take action..

Tapi, yang iolls amek tu version hari Natal punya.. Iolls amek bentuk snowman and ice ball.. Hehe..

Thank you ea yang sudi jawab tu... By the way, entri ni patut up pagi tadi.. Tapi, atas sebab musabab yang tak dapat dielakkab, petang baru up...



You Might Also Like

0 comments

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored