Aku tertipu lagi.... tertipu lagi...

3:00 PM

Assalamualaikum.... tik tok tik tok... cepatnya masa berjalan.. esok dah Monday... kojo lah apa lagi....

How are you dearies...??? missing me...?? ahaks.. tentulah tidak kalau chipsmore dan bangsa tak berdunia macam ai... sila tolong jangan lupakan ai... mihmih

Semalam makan KFC setelah petangnya membakar lemak dengan jayanya.. boleh..??? lepas tu gaduh la gems** kan... haihhh....


Nak ceritanya disebabkan terpengaruh dengan iklan tv.. itu normal hokey! jangan cakap ai sorang ja yang ada masalah ni.. tolong jangan deny and geleng2 kepala ye.. ingat kite tak nampak ea... haha... ehhh.. yeee... kite tak nampak.. Dia nampak tau... ^_^

Ni haaa.. terpengaruh dengan KFC Super Jimat Box... bila pandang, bila perhati, bila belek.. rasa macam... haah.. memang jimat.. burger sebijik.. ayam seketoi... ayaq satu... dengan fries... okeh! nanti kena try.... 

Semangatnya masa beratoq bila tengok iklan dia.. burger besaq.. yummeh laaa ~ selesai bayaq sambil tunggu dia siapkan makanan dalam tray, sibuk kelebek handphone... baca "berita" sikit2... bila adik tu cakap done ja, angkat tray, terus duduk...

Nahhh!!! terkejut beruk.. ehh.. terkejut comel... boleh tak guna ayat macam tu... terima je lah ea sebab ai yang type.. haha... alahaiii.. comelnye burger awak.. kenapa dalam gambor nampak kemain punya besau lagi.. realiti nya... macam bebudak punya size burger ja.. nasib baik ada additional ayam and fries.. by the way, tak habis pun ayam sebab full.. arghh!! maybe semalam perut memberontak menyaksikan burger yang terlampau comel, maka ia mengurangkan kapasitinya.. huh!

Ni haaa yang ai cakap tu... ada terpandang iklan ni tak...???



Nampak.. nampak...??? 

Realiti nya..... sat ea...


scroll lagi....


lagi.....


lagi.....


lagi....


lagi....


lagi....


penat dah ea...?? yelah... 



Nampak macam besau kan... scroll lagi...


lebih kurang saiz ayam je.. huh! nasib baik name ko super jimat box...

Eh.. hello! lain kalilah tak yah lah nak membongak tahap teruk sangat.. kesian kat customer tau... kalau dia lapau tahap tak hengat, lepas tu mengidam kan set ni sebab nampak burger dia besau, meleleh air liur die.. makan tak kenyang tau.. sentap ~

Customers out there...jangan terpengaruh sangat ye... *nasihat untuk diri sendiri jugak ye..* silalah letakkan expectation anda lower dari apa yang anda lihat... supaya anda tak menggelabah dihujung hari.. haha...

You Might Also Like

6 comments

  1. aduhaaaaai.. hati bekecai cenggini..
    kfc ni nak kena babap ni.. mmg pun kadang2 ada yg mengecewakan..

    ReplyDelete
  2. Hehehe teringat akak ada satu masa KFC buat promo udang celup tepung,..itu lagi tak ingat! Dekat gambar, udang tu boleh besar drpd ayam dah!

    ReplyDelete
  3. Assalam siti,
    he3
    memang udah ghoper itu kojer deme
    dalam gambor kan untuk tujuan promosi kekdahnya he3

    ReplyDelete
  4. Kak wana .:. tu lah kak... kalau tak sabar, kena return balik dah set tu.. heee

    Siti .:. tolong babap kan lelaju ye.. hehe

    Kak Farrah .:. haah... ingat.. bila datang.. alahai, udang buat sayur kat rumah lagi besar... huh!

    Ary .:. Wasalam.. haha.. tipu sikit2 sudahla... jangan banyak sangat.. kesian kat my tummy.. heee

    ReplyDelete
  5. Kak wana .:. tu lah kak... kalau tak sabar, kena return balik dah set tu.. heee

    Siti .:. tolong babap kan lelaju ye.. hehe

    Kak Farrah .:. haah... ingat.. bila datang.. alahai, udang buat sayur kat rumah lagi besar... huh!

    Ary .:. Wasalam.. haha.. tipu sikit2 sudahla... jangan banyak sangat.. kesian kat my tummy.. heee

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored