REVIEW CORNETTO OREO

3:19 PM

Assalamualaikum. Holla ~


Sebab tak sempat nak menaip, having full weekend, end up tak de entri untuk minggu ni. Nasib la ada simpanan dalam draft.

Kali ni nak share Cornetto baru. Cornetto kini dah mengeluarkan flavor baru, flavor oreo. Yum !

Sapa suka Oreo ? Kalau memang peminat Oreo, Cornetto Oreo ni bakal menjadi kegilaan korag. Kenapa ? Sebab memang purely rasa Oreo.  


By the way, beli Cornetto Oreo ni dekat Mesra, satu RM 3. Mungkin harga promosi, tu yang murah.


Cornetto Oreo, ais krim sedap, hraga cornetto, beli kat mana, mesra petronas,


Honestly, Cornetto Oreo ni memang sedao sangat. Aku memang suka makan cookies ice cream and cookies with chocolate. So, Cornetto Oreo is one of my favorite. 

Orea dia, memang banyak. Bukan sahaja kat dalam ice cream tu sendiri, kat atas tu pun ada serbuk Orea yang dikumpul kan macam kat bawah. Hiks ! Ayat nta pape.


Cornetto Oreo, ais krim sedap, hraga cornetto, beli kat mana, mesra petronas,

Cornetto Oreo, ais krim sedap, hraga cornetto, beli kat mana, mesra petronas,


Kan ? Memang kaya dengan Oreo kan ? Tak tipu aih.. memang betoi.. Ice cream lover and Oreo lover, what are you waiting for ? Hurry up, grab yours now. Serius tak rugi....

Till then untuk review yang pendek ni. See ya ~

You Might Also Like

5 comments

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored