Tahniah Siti ~~~

5:30 PM

Entri up sendiri tanpa pengawasan.. hehehe...

Assalamualaikum.. selamat sejahtera...

Kenapa schedule post..??? Sebab banyak nak share tapi masa nak mengarang tak dak.. so, selagi ada masa, hantam pi satu kali... hehe...

Awal Mei hari tu, my officemate kahwin.. son.. asyik pi orang punya ja nih.. huhu... sabar sabar.. haha.... since adik balik labour day, ai hangkut dia sekali... kenduri tu dekat Parit Buntaq... nasib baik ada kad..*pinjam dari office.. hehe* kan selalu derang bagi kad tapi kena share reramai... ai pinjam dan bawak balik sebab nak pi.. derang tak mau pi, so ai amik lah.. ^_^

Kebetulan nak pi rumah dia kena lalu Pasar Kemboja.. masa tu dah pukul satu lebih tapi still ada orang meniaga.. tapi, dah tak ramailah macam pagi.. and yet, still ada customer.. macam tak percaya... tapi, dah nampak kan.. kenalah percaya!! you see, you belive..!! aite..?? 

Puan Siti nama dia.. Siti Nurbaya... asal orang Parit Buntaq.. rumah dia berhampiran dengan rumah nenek Syela.. sebab aku pernah pi rumah nenek dia masa kenduri kakak dia dulu, jadi jalan tu agak familiar lah... 
As soon as sampai di rumah pengantin, adik and me cangak2... aku dah lah tak kenal family Siti ni... hehe... then terus masuk dalam rumah tanpa ada rasa segan dan malu...nasib baik jumpa colluegue RND, Kak Ummi kat dalam.. menepek lah sat.. lupa pulak.. Siti ni pun department RND jugak...

Salam2 kejap terus keluaq menhadap nasi kenduri.. lauk banyak weh... sesedap pulak tu.. mabeles lahhh ~~~ teh tarik pun sedap!! maaf tak dak gambaq pengantin.. pengantin memakai persalinan gaun serba putih.. I thinked, macam baju sendiri sahaja.. I mean, custom made.. yang laki pun simlpe ja.. anyway, pengantin tetap gorgeous ~~


Sebab tak dak gambaq pengantin, meh belanja gambaq tuan punya blog.. hehe... jangan maah naa...




Adik dan tudung baru ~~~




Aku semua pun lama.. hehe....

Thank you adik sebab sudi teman hakak kau yang comel ni... hehe.... Selamat Pengantin Baru Siti dan husband.. ohh... by the way, hari n pengantin cuti lagi sebab last week kenduri belah pengantin lelaki pulak.. 

You Might Also Like

4 comments

  1. comel gambar adik dan firah tu.. :)

    ReplyDelete
  2. pasar kemboja jual apa? hehe. orang parit buntaq rupanya. mai jalan teluk intan :)

    ReplyDelete
  3. Assalam siti,
    akak pun pi kenduri dok tangkap gambor sendiri
    gambor pengantin & makanan malu laaaaaaaaa nak tangkap he3

    ReplyDelete
  4. selamat pengantin baru lah ye kpd kawan cik Siti tu.. =)

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored