Yeo's Yogurt Lychee

8:00 AM

Yeo's Yogurt Lychee


Yeo's Yogurt Lychee // Assalamualaikum... hari tu ada terpandang dekat blog Yui pasal Yeo's Yogurt Lychee ni.. rasa teruja sangat nak mencuba.. aku bukanlah peminat tegar Yeo's Yogurt ni.. tapi, sekadar nak rasa tu, wajiblah kan...

Cari dah banyak kedai tak jumpa.. alih-alih jumpa dekat RNR Bukit Merah ke utara hari tu... apa lagi.. cekaulah kan walaupun harga dia memang "insane" ... masuk dalam kereta, terus tak sabar nak mencuba.. hehe.. tu yang straw terpacak tu...





Rasa lychee dia masih ada walaupun dia sedang bertarung nyawa dengan yogurt... rasa yogurt jugak tidak tenggelam didalam arus kemodenan lychee.. aku sukalah rasa dia.. tak terlalu kuat, tak terlalu lembut.. sedang-sedang saja... *sambil nyanyi..* yang sedang-sedang sajaaaaa....

Macam biasa, review ini tidak berbayar ye.. dibuat hasil dari air tangan sendiri.. maka, tiada unsur-unsur rasuah didalamnya.. sedap.. cubalah...!!! hehehehe...

You Might Also Like

19 comments

  1. Memang sedap..dah cuba masa event Yeo's hari tu..dapat banyak karton heheh

    ReplyDelete
  2. ayat review dia.. style sangat.. hahaha

    ReplyDelete
  3. Akak suka minum yogurt yeos..tp blm lg Rasa yg perisa laici

    ReplyDelete
  4. perisa baru ke? mcm xpnah tengok/jumpa ja..hehe

    ReplyDelete
  5. Yanie suka yang warna ungu.. sedapp...


    Salam Blogwalking: www.yanieyusuf.com

    ReplyDelete
  6. Yogurt keluaran Yeo's memang sedap ^-^

    ReplyDelete
  7. anak suka yang anggur.. tu laa harganya boleh tahan jugak..

    ReplyDelete
  8. cik en x minum laici.. tp suka yogurt

    ReplyDelete
  9. Yeogurt ni kalau tak letak dalam peti ais pun tak per.. dia tak basi..

    ReplyDelete
  10. sedap!!! saya suke yg asli...:)

    done follow u :)

    ReplyDelete
  11. Akak belum berpeluang rasa lagi :)

    ReplyDelete
  12. ayat bwh skali mmg style la...x lama yeo's pggil wt review la nti...hihihi

    ReplyDelete
  13. Ala kak ekin belum lagi berpeluang nk cuba... Hahaha ayat style review kemain tu

    ReplyDelete
  14. amboi.. bertarungnya nyawa dengan yogurt eh.. ehehe..
    CT suka epel n anggur je.. mango pun kenot go sngt..

    ReplyDelete
  15. Cerita laici dan yogurt ka cerita bab timbul tenggelam ni hahaha

    ReplyDelete
  16. Huwaaa nak juga.. Kalau hujung minggu ni keluar, nak cari la kat kedai kalau jumpa ^^

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored