AirAsia Free Seats going to end soon!

8:24 AM

AirAsia Free Seats going to end soon!

AirAsia Free Seats going to end soon! // Assalamualaikum.. Good morning fellas ~~ Jumaat and holiday... yippie!!! dah lama dapat email pasal ni.. tapi, ter"kelam" makanya, hari ni baru sempat nak share.. anyway, you still have time to book it... hurry up!

Google



Jualan runtuh ni.. book dan boleh plan your money for the trip.... semoga sempat.. semoga ada lagi seat for ya ~ semoga perjalanan  anda selamat pergi dan balik... 

You Might Also Like

7 comments

  1. tak dak arah lg nak naik kapal tobang.. hahaha..

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah dah grab tiket p balik ke JB bln 3 thn dpn..hihihi

    ReplyDelete
  3. tinginnya nak pi holiday ngan airasia
    tp ms n bajet x mengizinkan
    airasia xmau ke kasi tiket free kat weols hehe

    ReplyDelete
  4. ada gak skodeng...nak dapat free seat punya lah susah...x semua tarikh tu ada free seat..beberapa ketul je sob sob sob

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored