Congrats cousin...!!

1:06 PM

Assalamualaikum... holla ~~~ jari jemari cuti menaip untuk beberapa hari sebab buat2 sibuk untuk kenduri Diyanah.. Diyanah tu cousin aku.. anak Cik.. Cik tu adik ibu.. Diayanah beza umoq setahun ja dari aku.. we are quite close since kecik2... congrats cousin... nikah hari Jumaat.. sanding hari Sabtu then gi menghantaq hari Ahad kat Jitra... lepas hantaq Diyanah pulang ke ganggang, then kami singgah Padang Besaq.. hehe.... and now today kena kerja before it's holiday lagi esok.. hari ni tak mau cerita banyak2 lagi pasai kenduri tu and Padang Besaq.. if nak tau, stay tuned.. esok aku stroy morry keh! by the way, teruk bebeno ngantuk aku hari ni.. time meeting boleh tersengguk2.. Monday blues sangatkan...!!!! arghhh!!!! apa kono nih.. semalam tidoq tak lah lewat sangat.. parah.. parah.. tolong lah stay tune mata... hari ni an balik awai.. kepada yang berkerja.. happy working..!! esok holiday... gunakan ia wisely.. yeebaaa ~~~ oh ya.. lupa plak.. esok nak pi kenduri classmate masa poli dulu kat Kuala Ketil... so, cerita semalam lambat sikit.. tak pa kan.. hehe

You Might Also Like

0 comments

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored