The Versatile Blogger Award

12:28 AM


Thank you Kasut Kusut sebab nominate my name... ^_^




Meh terjah syarat : (!)
 ✔ Thank the person who nominated you.
 ✔ Provide a link to the person's blog.
 ✔ Write 7 facts about yourself.
 ✔ Nominate 15 bloggers of your own and tell them.


sebab nama dah kena nominate, marilah merajinkan diri... hehehe.. nak tau pasal aku ea... 7 facts pasal anak Encik Kamaruzaman... jommm.....

Fact 1#
anak no 2 dari 3 orang adik beradik... seorang yang cepat marah, tapi cepat jugak sejuknya... so, don't worry lah kalau ai memarah.. sat ja tuh.. nanti ai okey lah balik... ^_^

Fact 2# 
aku ni pelik sikit orangnya.. upss.... I'm not weird but I'm unique.. bersin pun lain dari orang lain.. ni kalau aku bersin kat tempat public, mesti orang tercari2 siapakah yang bersin dengan gayanya yang paling comel tuh... hahaha

Fact 3#
seorang yang sukakan bebudak.. bebudak pun cepat tertarik ngan ai taw.. ai tak ngorat pun lagi depa, depa dah ngorat ai macam mana... hehe... bebudak pun nampak "nur" di muka ai ni.. sebab tu depa like... *masuk bakul sat*

Fact 4#
Pernah menghidap eczema teruk pada usia yang dah dikira dewasa ini.. haish.. kenapa sekarang..?? T_T but alhamdulillah, now dah kurang banyak... even sometimes dia muncul jugak... sekali sekala jiran tetangga datang melawat, terimalah dengan tangan terbukak kan.. hehe

Fact 5#
First time panjat gunung masa kat UTEM.. Gunung Datuk kat Rembau.... tu pun kawan2 BMFA yang ajak.. tu bukanlah wishlist aku.. tak pernah pikiaq pun nak panjat gunung and tak expect pun yang panjat gunung tu macam tu.. hehe.. dalam tak suka, tak suka tuh.. 2 kali jugak aku panjat Gunung Datuk tu.. letih nak mampoih...  sekali siang, sekali tu time sebelum subuh... and aku pun pernah tawan Gunung Berinchang, Cameron... percaya..? tak percaya..? percayalahhhhhhhhhh... *sambil nyanyi lagu Datuk Siti*

Fact 6#
Di kalangan adik beradik, aku lah yang paling banyak menyusun sekolah and seantero dengannya.. hehe.. bila dah besaq susun tempat kerja pulak.. habit ka hobby ka, aku pun tak sure...

Fact 7#
Ada banyak cerita dalam hidup ni yang bagi impak dalam kehidupan aku pada masa lepas and masa sekarang.. and tapi, impak yang paling besaq berlaku pada tahun 2013... bulan Oktober jugak.. subhanAllah.. aku memang takkan pernah lupa kisah pahit tu... terima kasih sebab buat aku terjatuh tersembam.. sakit teruk.. sakit sangat... dari situ, aku mula berubah menjadi hambaNya yang lebih baik... alhamdulillah jugak sebab Dia bagi aku dekat dengan Dia dikala aku amat memerlukan... terima kasih sebab pilih aku untuk jadi insan terpilih itu... ^_^

Now I nominate...


hehe.....

You Might Also Like

8 comments

  1. thanks tag ain tapi ain dah story dlam blog hari tu..http://whiteroses2013.blogspot.com/2014/08/the-versatile-blogger-award.html

    ReplyDelete
  2. wuhuuuuuuuuuuuu...akhirnya ternanti-nanti ada jugak org nak tag kita..thank q kak...hohohohohoho...
    ohhh!kiranya akak nih bila marah jd monster , bila tak marah terus jadi kucing parsi..ehehehehe..aiman pon pernah daki gunung..penat gilaaaaaaa......lpas tuh dah tak daki gunung da :'(

    jemput singgah..jemput baca..jemput komen ....kalau ada program camnih akak tag lah saya ye...


    http://aimanbudakbaik93.blogspot.com/2014/09/the-versatile-blogger-award.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha... sama lah kita.. sebaik ada org sebut nma akak... jdi blh lah akk sebut nama kamu pulak... heee... mna ada monster.. cuma jdi singa yg lapaq ja.. pusing pi, pusing mai... hehe.. amboi... kucing parsi sangat taw ~~~ syok apa even penat nam mamp**.... boleh cuba lagi next time.. hak2

      Delete
  3. wah terima kasih nominated saya ^_^

    ReplyDelete
  4. Waa.. thanks tag ! :D *bow bow* mohon banyakkan bersabar ye xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. welcome YS ~~~ dah tak sabar nak baca nih..

      Delete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored