Hello Tuesday..

7:43 AM

Assalamualaikum.. back on track... semalam jari jemari, EL.. ngantok sangat.. time meeting pun boleh berzanji.. tahanlah wahai mata.. bila sampai ja waktu break, apa lagi.. letak tangan atas meja.. maka... selamat jalan.... ouh.. maybe, ai terlalu keletihan melalui 3 hari proses yang sangat bermakna... 

alhamdulillah ~~~ kini bergelar alumni UTEM.. sapa sama ngan ai...? meh sep sikit... semoga perjalanan hidup lepas memberikan iktibar dan pengajaran untuk hidup hari ini dan akan datang...

oh mood kerja... please come back.. I need you right now and right here.. beside me.. ecehh... oh mengantuk... please go away.. and leave me alone!!! I hate when you are with me... 





kepada Cik Hidayu Ayumie.. haaa.. macam ni lah gaya shawl itu... tapi, ats bahu belah kanan "terlondeh" pulak.. peniti nya hilang... kite suke..kemas... senang pakai.. nanti boleh beli sendiri untuk tambah collection.. ^_^  untuk Cik JM... gini lah gaya nya.. dapattt...??? ( teringat masa MHS dulu.. selalu abam2 fasi guna perkataan ni...)

You Might Also Like

1 comments

  1. alamakkk.. ade name kite laaaa
    oooh comel2..
    ayu xpandai dah nak pakai selendang2 gini...

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored