Terima kasih daun keladi PART#4

10:44 PM

Alhamdulillah.. rezeki jangan ditolak, bala jangan dicari... Thank you Sis JM diatas kesudian untuk mengirimkan tanda ingatan ni kat kitee... terharu tau.. ^_^

Actually dapat kiriman ni minggu lepas lagi.. since terlalu busy, tak sempat nak up kan entry daun keladi ni... arigato ~ semoga ukhwah yang terjalin ni takkan terputus ye sis.. aminnn ~~



" Raya cina makan buah,
Semoga rezeki sis semakin melimpah ruah.."

hikhikhik.....


Ni haa ingatan untu kite... cantikkk... kite suke.. kite suke.. kite suke... 

Sebenaqnya, dari hari tu lagi tengah pikior and in fact sampai sekarang pun tengah pikior lagi mana nak letakkan tanda ingatan ni.. kite tak de tempat spesel macam Kak Farrah yang kreatip tu... selalu kite letak kat opis je.. hurmh.. tak pe lah.. kite nak teruskan memikior ni...

Selamat malam... Assalamualaikum ~

You Might Also Like

2 comments

  1. alaaa kite suke jugak...
    tp xdpt pon..
    hehehe untungla org tuuu

    ReplyDelete
  2. samalah.. semua masuk box saja dulu.. yang kad yang stem yang sampul pun semua tak tahu nak tayang kat mana.. huurm.. nanti dapat idea share k Zaf =)

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored