Tudor Gold .:. Milk Chocolate Rice Cereal

2:00 PM


Sapa tak suka chocolate habaq mai...??? ehhh... ada ea...?? samalah kitaa.... hahaha... kite suke.. tapi tak de lah nak suke sesangat... sampai hehari kena makan kan... idoklah sampai tahap itu obsesnya...

Assalamualaikum.... selamat sejahtera.. ni hao.. namaste... bonjour... hehehe.. terbanyak pulak...

Pernah rasa or makan chocolate Tudor Gold..?? eeiiii... jangan tak tahu.. sedap tau chocolate dia... even nama dia tak segah competitor dia, tapi chocolate dia sedap.. tak lah rasa pahit, or susu lebih chocolate kurang or etc...


Now dia dah keluarkan flavor baru... rice cereal.. ala dia macam cekelat yang satu lagi tu.. yang dah peymes dengan reice cereal... tapi, bezanya yang ni, chocolate dia tebal as compared to the other brand.. kan cekelat dia nipis sikit... cereal dia pun banyak, tak lokek lah...



Hari tu masa pi 1St avenue gara2 adik nak pi H&M yang boleh terbeli cekelat ni... aikkk.. bukan beli kat H&M.. yang ni beli kat AEON Big dalam tu... 2 bar (twin pack.. 1 for adik and 1 for me), RM5.50 macam tu.. maybe trial kan.. so, rega dia murah la lagi.. nanti, bila dah stabil, rega pun naik.... by the way, masa memula dia keluaq dulu, rega cekelat dia lebih murah berbanding sekarang.. agak cekelat dia dah establish sikit, rega pun naik... 

Ehh.. tak rugi tau beli... cekelat dia sedappp.. cheq tak tipu... ini betoiii..
it's time "moments to treaure" now.. see you again later ~~~

You Might Also Like

2 comments

  1. penah nampak jenama coklat ni tapi tak penah beli..sedap ek? nanti wana try.. :)

    ReplyDelete
  2. CT suka cekelat.. tapi yang dengan cereal tak berapa sangat.. kalo cookies cem kit kat suka suka hehehe.. x penah try tudor gold ni.. =P

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored