Selamat Hari Raya 1438 Hijrah

3:05 PM

Assalamualaikum. Holla 

Lama nau rasanya MZ berehat, bila ada masa rasa malasnya yang hamat. So, dengan entri yang baru ni, MZ nak jugaklah tanam azam baru supaya MZ terus gigih menulis menaip.

So, how's everything's going ? How's your raya ? Mudahan-mudahan dalam keadaan baik. Sebelum tu, MZ nak mintak kalau boleh hampa sedekahkan Al-Fatihah untuk arwah dua pupu MZ yang telah kembali ke rahmatullah pada raya keempat yang telah mengalami kecederaan teruk pada mukanya. Imaan namanya..

Raya tahun ni, MZ memang kena kecam dengan adik beradik sebab telah mengambil langkah untuk beraya di perantauan. *lah sangat* Dekat Singapore je pun, tapi tu lah. Semuanya telah dibuat, life must move on.


Dengan ini, MZ menyusun 10 jari untuk memohon ampun dan maaf andai kata sepanjang perkenalan kita ni sama ada di alam maya mahupun di alam relaiti MZ ada melakukan sebarang kesilapan atau melakukan perbuatan "ter" dengan sengaja mahupun tidak. Maafkan ye.

Cerita raya dan cerita Singapore MZ akan up kan secara istiqomah. MZ kena habiskan cerita Krabi dan Langkawi dulu naa... Hopefully MZ sempat habiskan semua dalam tahun ni jugak. *poyo bajet banyak sangat*

By the way, MZ nak mintak lagi satu, tolong doakan Allah permudahkan segala urusan MZ, semoga segalanya berjalan dengan lancar. Aaaminnn....

Last but not least, Selamat Hari Raya, Maaf Zahir Batin tulus ikhlas dari hati MZ yang suci luhur murni.


selamat hari raya, raya di perantauan, singapore, bagaimana perasaan beraya di perantauan, #sayangraya, tulus ikhlas, suci murni, projek raya, singapore trip, uss, merlion, raya 2017,

You Might Also Like

10 comments

  1. Selamat hari raya juga.
    Dh raya ke 8 hari ni.

    ReplyDelete
  2. Selamat hari raya sis. Semoga Allah mudahkan urusan kita. Aminn


    jemput ke blog >> hikayathidupseorangaku.blogspot.com

    saya ada buat survey. Harap sudi jawab :)

    https://goo.gl/forms/Y7hlOgJFYdYlvyYz1

    thanks :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat hari rayaaa...

      Mudah-mudahan... aaaminnnn

      Delete
  3. selamat hari raya awok.. maaf zahir batin =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat hari raya SYM.... maaf zahir batin.. 😄

      Delete
  4. selamat hari raya Firah.pergh..raya di perantauan, kerlass kau jah! Semoga segalanya baik-baik aje dan dipermudahkan ye. Maaf zahir batin

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha... nak jugak merasa walaupun sekali.. kui2..

      In sha allah Kak Sal.. aaaminnnn

      Delete
  5. dasat...depa raya kt obesi tu...

    selamat hari raya

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored