Border's Tea, Seberang Jaya .:. The kaw-kaw taste

9:00 AM

Border's Tea .:. The kaw-kaw taste


Border's Tea .:. The kaw-kaw taste // Assalamualaikum... Entri minggu lepas baru nak up.. kasi can lah sikit.. up ni pun sebab petang Jumaat tu, dengan jayanya telah berjaya membeli Border's Tea ni sekali lagi...

Puas jugak mencari lokasi Border's Tea ni sebab tiada official signboard.. cuma ada kain rentang ja.. kalau perasan, memang perasanlah.. kalau tak perasan, jadilah macam aku.. pusing beberapa kali pun, still tak perasan.. makanya, dengan baik hati, aku kongsikan lokasi nya supaya hampa pun senang nak cari...




Silalah rajinkan jari jemari untuk membesarkan lokasinya... silah ye...



First time pi beli, order Ice Milk Tea and Green Tea.. tu pun suggested by others.. sebabnya, aku pun suka sangat dengan Green Tea ni.. tekak ai, very the ngada-ngada... tapi, tapi, tapi.. the Green Tea, was awesome! sedap nak mampoih bak kata orang utara... serius aih.. ingat aku menipu ka... Milk Tea dia pun sedap gilos...! minum, boleh jadi gilos wehhh....

Per cup, jumbo only RM 4.90.. worth it! dengan size cup yang besaq gaban, dengan rasanya yang sedap.. tak kurang walau se "mil" gula, or flavor... pergghhhh ~~~ tak caya..?? meh tengok gambaq ni...

The Milk tea

The kaw-kaw taste

Mampu habiskan alone...?? clap clap clap

Green Tea igauan tekak

Awesome milk tea

For the second time pun, still beli flavor yang sama.. aihh.. aku memang ngigau minum Green Tea by Border's Tea ni...  sebab tu repeat... orang sebelah yang order Milk Tea tanpa suggestion aku... heh heh heh...

Takkan nak tengok je kot.. pi la beli jugak.. rasainya sendiri...

You Might Also Like

10 comments

  1. Wow..milk tea tu bt Kak wana terliur la..aduhai.mna nak cari kat sni..huwaaaa

    ReplyDelete
  2. nanti belanja kita minum border tea ni ye hehe

    ReplyDelete
  3. Besar gabak camtu rm4.90? Berbaloi-baloi!

    ReplyDelete
  4. RM4.90 besar tu mmg puas hati..lagi puas hati kalau rasa teh tu kaw..perghh...tpi sis JM leh tgk jelah..minum ais sakit tekak tetapi kadang tu langgar jgk pantang

    ReplyDelete
  5. ni mmg puas hati ni.. ala nak rasa jugakkk. huhu

    ReplyDelete
  6. green tea memang sedap !! hahaha. dh kemaruk nk minum lg

    ReplyDelete
  7. green tea dia memang sedap. tapi dah naik 40 sen. ritu kami beli RM4.50 saje huhuhu

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored