Review Hershey's Chocolate Fudge

12:48 PM

Review Hershey's Chocolate Fudge


Review Hershey's Chocolate Fudge // Assalamualaikum.. dah lama nak share pasal ni.. dah berkurun gambaq dok dalam album phone.. memandangkan hari ni tak sempat nak up entri pepanjang... entri review pun boleh la ea...

Google

Sapa pernah tengok biskut kat atas ni..?? haruslah kannn.. ka tak pernah...? pernah rasa tak..??? okey.. bagi yang tak pernah rasa tu, hari ni aku nak cerita sikit lah pasal keenakkan Hershey's Chocolate Fudge.. * ye tak ye ja aku ni an..*

Ehhh.. tapi, memang betul. sedap kot... Hershey's ada keluarkan banyak produk untuk biskutnya.. dalam banyak-banyak, mata ni tertancap pada Hershey's Chocolate Fudge.. kenapa..?? entah... tanya sama tekaklah kot.. heee... selalu aku tengok ja kat pasaraya tu.. tak dak pun rasa nak membeli.. tapi, pada petang yang hening tu, tekak ni gatai pulak nak biskut Hershey's ni... rembat lah satu ~~ bawak pi opis... boleh buat stok!

Kat dalam dia ada packaging kecil-kecil yang setiap satunya berisi dua keping sandwich.. sandwich lah sebab aku pilih Hershey's Chocolate Fudge.. berapa paket yang kecil-kecil tu aku tak pasti.. main tarik ja dari dalam drawer.. sedar-sedar dah nak habis... T_T

Sedap kot.. rasa chocolate dia tak terlalu over.. sapa tak tau rasa chocolate Hershey's  kan.. sedappp!! krim dia pun tak terlalu manis.. makan sepaket, laju je tangan nak gagau paket yang kedua.. mana nak cukup kan kalau sepaket ada dua keping.. *nampak nau tank besau.. hik2*

Overall, aku memang berpuas hati dengan biskut Hershey's Chocolate Fudge ni.. lain kali, boleh beli lagi.. tapi, tunggu sales lah.. haha.. aip.. nak makan, tak mau berkira....! heeee...

Macam biasa, review ini tidak berbayar ye.. jadi, fakta dalam entri ini adalah benar belaka.. namun, harus diingatkan, tekak dan lidah kita dalah berbeza.. sendiri rasalah, baru tahuuu!!!

You Might Also Like

8 comments

  1. selalu nmpk tp xpnh beli..t nak rasalah.

    ReplyDelete
  2. kena cuba nanti. selalu guna serbuk koko jenama ni je untuk cookies.

    ReplyDelete
  3. akak duk guna sirap coklat dia jer..nak try biskut la pulak

    ReplyDelete
  4. betul kak ana setuju coklat hersheys ni memang sedap siti :)

    ReplyDelete
  5. nampak haritu kat mall tp tak terasa lak nak beli.. mcm best jaa..

    ReplyDelete
  6. Akak paling suka yg paling kanan :)

    ReplyDelete
  7. Selalu tengok tapi cancel nak beli hihihi

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored