KOTEX NATURAL CARE : FREE SAMPLE

10:45 AM

KOTEX NATURAL CARE : FREE SAMPLE


KOTEX NATURAL CARE : FREE SAMPLE


Kotex free sample.. Dah habis pun guna baru nak review. Hek2.. Maaf naaaa...

Suka dengan Kotex baru ni sebab bau wangi, bau sireh... Jakun sat sebab selalunya pad biasa, tak ada bau.. Kotex pulak bau sireh, mestilah wangi kan.. Tapi, idaklah bau macam sireh macam orang tetua makan tu.. Tu dah campur benda lain.



Selain daun sireh, ada jugak lavender tau. Penggemar bau lavender, mesti suka Kotex Natural Care ni.




Dalam sample Kotex ni, ada 2 keping pad overnight dan 2 keping fresh liner. Seronok sangat guna Kotex overnight ni sebab panjang dia 32 cm. Panjang gilos kan ~ Aku sebenarnya tak suka guna pad overnight, rasa rimas. Tak tau lah nak cakap cane.. Tapi, tak suka lah... Tapi, dengan Kotex overnight ni, selesalah pulak.


                                                

Fresh liner dia mempunyai bau yang sangat menyenangkan. Selesa ~

Untuk aku.. Yes ! I will consider to buy the Kotex Natural Odor cause it makes me comfortable. Bila selesa, kita pu akan rasa yakin kan. Kalau nak try request sample dari Kotex jugak, boleh request kat SINI.

You Might Also Like

4 comments

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored