WORDLESS WEDNESDAY #51 .:. UBAT YANG TIDAK MEMBATALKAN PUASA

9:17 AM

WORDLESS WEDNESDAY #51 .:. UBAT YANG TIDAK MEMBATALKAN PUASA


WORDLESS WEDNESDAY #51 .:. UBAT YANG TIDAK MEMBATALKAN PUASA


Assalamualaikum. Holla ~ It's Wednesday and yeay ! Sebab esok last day kerja. Hahahaha

Article ni aku jumpa masa pi klinik hari tu. Moga ada manfaat untuk kita.



You Might Also Like

8 comments

  1. bab yg bwh lidah tu.. kiranya biar ubt tu mncair la kan. pastu mknanya tertelan juga ka lagu mana ea.. trfkir gak.huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah sebenarnya.. lama tercongok depan article ni hari tu.. last2 snap jugak nak boh kat sini..

      pun tak pasti pasal ni...

      Delete
  2. bab yang bawah lidah tu ..akhirnya kna telan tak>>>...???
    musykil sikit ni/??

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak sure jugak pasal ni.. lupa pulak nak tengok article ni amek dari mana.. nanti kalau ke klinik lagi, SN tengok ye...

      Delete
    2. ok....thanks sudi singgah ke teratak saya..

      Delete
  3. Bab ug bawah lidah tu nmpknya kena rujuk pd yg pakar lah ya

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored