Movie review.:. Mission Impossible Rogue Nation

9:00 AM

Mission Impossible Rogue Nation


Mission Impossible Rogue Nation // Assalamualaikum... Cerita tak berapa nak baru, tapi baru jugak lah... Sapa dah tengok? Belum ea...? Meh sini.. Hari ni nak review pasal Mission Impossible..

Tengok last week lagi, hari apa ntah.. Lupa... Penuh kot, makanya midnight lah menjadi jawapannya.. Itu pun penuh jugak.. Pi beli tiket time petang tu, tak berapa nak penuh sangat.. Malam tu, aihh.. Full of house lah...

Mission Impossible mesti ada Ethan kan.. Tu lah watak utamanya.. Tanpa Ethan, Mission Impossible akan jadi Miss Impossible laaa.. Ngarut sikit..To me, cerita Mission Impossible ni best.. Banyak action.. Sesuai dengan tajuk dia... Ada part lawak sikit.. Biasalah tu kan.. Serius memang tak bosan.. Credit to the director. Christopher McQuarrie sebab  cerita yang tak pernah kalah... Ethan macam dah hensem sikit.. Heeee.. Dia memang dari memuda hensem an.. *Off topic* ..  

At the beginning of the movie, dah nervous.. tengokkan Si Ethan tu dok bergayut dekat flight.. giler ko.. sambil flight nak take off, sambil dia dok bergayut kat tepi badan flight... 


 

Credit to Google 



Nah trailer bagi sapa yang tak tengok lagi tu... 

Atenya, malas aku nak cerita panjang-panjang... nanti tak thrill lah kalau semua aku dah ceritakan.. *ayat cliche..* tapi, dah kalau malas sangat nak tengok, nak tau ending ja, silalah Google sendiri untuk sinopsis nye ye..... untuk penggemar cerita Misson Impossible ni, hat ni, hampa memang kena tengok.. untuk penggemar filem action, hat ni, hampa harus tengok cerita ni.... tak rugi oii...

You Might Also Like

11 comments

  1. Jumaat ni baru CP nak pi tengok..

    ReplyDelete
  2. belum tengok lagi...

    psssttt thanks join segmen nak url blog #17. blog ini tersenarai di http://www.mialiana.com/2015/08/senarai-url-blog-17.html

    ReplyDelete
  3. Akak tengah bodek kawan nak ajak gi tengok. Suka MI :)

    ReplyDelete
  4. Belum tengok lagi, tp memang minat cite mission impossible ni.senang faham walaupun banyak action

    ReplyDelete
  5. Assalam zaf,
    oohooiiiii
    dah lama akak tak tengok wayang
    sob3

    ReplyDelete
  6. dh tgk mission 1-3..mmg terbaiklah

    ReplyDelete
  7. awak tengok x ajak kite !! kita dahla xde geng nk tengok movie..
    hello2 la iteew.. sob sob..

    ReplyDelete
  8. wow macam best jer.. selalunya siri MI nih best2..

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored