Raya 2015, The Zaman's

8:30 AM

Raya 2015, The Zaman's

Raya 2015, The Zaman's // Assalamualaikum.. Syawal bakal melabuhkan tirainya dalam masa dua tiga hari sahaja lagi... semoga ada kesempatan untuk kita berjumpanya dengannya lagi tahun depan.. in sha allah.. nak jumpa Syawal, kenalah jumpa Ramadhan dulu kan... semoga diberikan kesihatan yang baik untuk menempuh hari-harinya...

Di hujung-hujung Syawal ni lah baru berkesempatan nak share sedikit gambar raya tahun ni... tak mau kongsi bebanyak, nanti hampa excited lebih.. haha..






Selamat hari raya.. maaf zahir batin dari The Zaman's..  semoga tahun mendatang masih sempat kami bertemu mu ya Ramadhan.. Syawal... ni raya ketiga kami di Chemor... kat homestay yang disewakan khas untuk kami.. hek hek..

Dengan berbekalkan camera digital yang ku beli 5 tahun dahulu dan sebuah iron board, maka terhasillah gambar ni...

Raya pertama outfit with the cousins...

Raya kedua outfit with ibu..


 Berlabuhlah tirai Syawal pada Jumaat ni... semoga aktiviti kunjung mengunjung dan maaf memaafi diteruskan....

Nah lagi sekeping gambar bebajet model kiteee... heeee....

You Might Also Like

16 comments

  1. Wah best tengok gambar raya tu..cantik bila tengok pkai sedondon

    ReplyDelete
  2. kita tahun ni xde gambar raya..sbb mood kelaut nyampah lahh
    tp xpe raya haji ada..nti iols sakan amek gambar ok...jgn lupa tatap ok haha

    ReplyDelete
  3. akak pon xda sangat gambar raya..singgah beraya kat cni la

    ReplyDelete
  4. Assalam zaf,
    alooooooooololoooo
    xcukup laaaa
    nak gambor model itu laagiiiiiiiiiiii :)

    ReplyDelete
  5. Warna-warninya raya dik Firah! :)

    ReplyDelete
  6. ala omel2..xpe..still syawal lgi ni hah..hehe..

    ReplyDelete
  7. throwback la ni. hehehe.

    Jemput ke blog saya.

    www.nasznadzeri.com

    ReplyDelete
  8. iron board pun boleh ek..hehehe.. janji gambar comey kan..=D

    ReplyDelete
  9. kakak lawaaaaa lew =D posing raya sakan hehehe..
    CT tak up citer raya pun.. ni mmg epic ni.. penutup shawal nye citer kan..

    ReplyDelete
  10. lambat post pasal raya xpe.. kata org, selagi syawal masih ada.. hehehe

    ReplyDelete
  11. tak puas laa tengok gambar raya Zaf.. nak lagi gambar2 raya.. hehehe..

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored