Open house at Giant

9:00 AM

Open house at Giant

Open house at Giant // Assalamualaikum... hari Sabtu lepas, di perkarangan tempat letak kereta Giant, Prima Perai telah berlangsung jamuan rumah terbuka yang telah dianjurkan oleh DAP...

Kami pi tengok ja sebab dah makan... saja nak rasa jugak kemeriahan hari terakhir Syawal.. katerer pada hari tersebut ialah, Pelita... makanya, nasi kandaq lah kitaa... dalam dok tengok-tengok orang tu, nampak jugak lah pinggan yang diusung berisikan nasi impit.. tapi, bila cari-cari, tak jumpa pulak... bukan nak makan pun... *betoi la... tak suka sangat nasi impit...* nak amek gambaq ja....

Ada live band jugak.. tapi, tak kenal pulak siapa sang penyanyi tu.. tapi, suara diaaaaa... meremang bulu mata ceq tau... heee.... nah belanja gambaq di sekitar kawasan kejadian..









Antara menu yang disajikan ialah nasi kandaq, lauk aku tak perasan.. papadom yang besaq tu, kue teow goreng and ABC... tahun depan, buat lah lagi ye... buat nasi beriani lah pulak.. heeee....

You Might Also Like

12 comments

  1. Replies
    1. satu jelaa yg husna tak snggup dtg open house mcm ni, tak larat nak beratut.. hahaha..

      Delete
    2. Ye lah kan.. kadang beratur, dapat makanan sikit jaa.. lapaq tak hengat...

      Delete
  2. Nak gi jugakkk! Akak dah abis raya ni kemaruk nak gi open house. Hikhikhik

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. tak dak dah kak.. tu pun last daya raya..

      tunggu raya haji kalau ada lagi.. ^_^

      Delete
  3. kira tak suka pi open house public macam ni. tak larat nak berebut makanan. takut pulang dengan perot kosong nanti sedih sobssss

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. kalau nak pi, pastikan perut tak kosong..

      nanti sadis...

      Delete
  4. prnah p mkn open house yg 1 malaysia yg bersama PM ramai.gila org.. semua pelusuk malaysia dtg... sampai.x bermandi.ekin gara2 nk g mkn huhuhu

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored